BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL 15 KASIM CUMHURİYET BAYRAMI TEBRİĞİNE KATILDI

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL  15 KASIM CUMHURİYET BAYRAMI TEBRİĞİNE KATILDI

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL  15 KASIM CUMHURİYET BAYRAMI TEBRİĞİNE KATILDI 

Cumhurbaşkanlığı’nda yer alan tebriğe, Meclis Başkanı Zorlu Töre, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Başbakan Ünal Üstel, 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Türkiye Cumhuriyeti'nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri, Yüksek Mahkeme Başkanı Narin Ferdi Şefik, bakanlar, milletvekilleri, askeri erkan, Türkiye Cumhuriyeti’nden gelen konuk heyetler, muharip dernekler, dernek, kurum, kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

Print
Yayınlanma tarihi: Kas 15, 2022,
Haber Kategorisi: Basın Açıklamaları,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Ocak 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2930
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL AÇIKLAMA YAPTI

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL AÇIKLAMA YAPTI

Rum Yönetimi makamlarının,  KKTC’de Rumlara ait eski mülkleri sözde yasa dışı şekilde istismar edenleri hedef alan yeni bir tutuklama dalgasını başlatması ile ilgili değerlendirme aşamasında olunduğu haberleri üzerine Başbakan Ünal Üstel’in açıklamasıdır..

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti topraklarında yer alan ve mülkiyet meselesi devam eden taşınmazlar üzerinden başlatmaya hazırlandığı yeni tutuklama ve kovuşturma dalgası, açıkça siyasi saiklerle yürütülen, hukuka aykırı ve düşmanca bir girişimdir.

 

 

Devamını oku
311234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678