KKTC’nin de her zaman Atatürk’ün çizdiği yolda ilerlemeye, yeniliklerini takip etme ve uygulamaya kararlığında olduğunu belirten Başbakan Üstel, hükümetin de bu doğrultuda kararlar ürettiğini ifade etti.
Başbakan Ünal Üstel, Girne Kaymakamlığı ve Girne Kaza Tapu Amirliğine bir ziyaret gerçekleştirerek burada yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.
Başbakan Ünal Üstel, " Girne Halkının Yaşadığı Sorunların Çözüme Kavuşturulması İçin Her Türlü Desteği Vermeye Hazırız.”
Başbakan Üna Üstel, 14 Mayıs ‘Anneler Günü’ vesilesiyle en değerli varlığımız, baş tacımız annelerimizin bu en özel gününü kutlar, onları saygı ve minnetle selamlıyorum.
Başbakan Ünal Üstel, 1976 yılı öncesinde Mücahidelik görevini hemşire olarak yapmış Neriman Yıldızal'ı evinde ziyaret ederek mücahitlik madalyasını taktim etti.
Başbakan Ünal Üstel, “Engelli Nakdi Yardımı Alanların Ödeneklerinin artışı ile ilgili açıklama yaptı.
Başbakan Ünal Üstel’in açıklaması:
Başbakan Ünal Üstel, 6 Şubat depreminin üçüncü yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başbakan Ünal Üstel, İskele Kapalı Pazar Yeri vr Terminal Alanı Açılış Törenine Katıldı
Üstel: "Bir yerde siyasi istikrar varsa o yerde projeler gerçekleştirilir."
Başbakan Ünal Üstel, Türk Hava Yolları (THY) Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Lefkoşa Şehir Ofisi’nin açılışı ile “Ada Kıbrıs” Projesi kapsamında hazırlanan reklam filminin lansmanına katıldı.
“Türkiye'de yaptığımız görüşmeler her zamanki gibi olumlu oldu.”