Türkiye’de gerçekleşen deprem felaketi sonrasında Adıyaman’daki İsias Otel enkazında yürütülen arama ve kurtarma çalışmaları neticesinde KKTC kafilesinde bulunan çocuklarımızdan ve velilerimizden ikisinin daha naaşına ulaşmış bulunuyoruz. Kardeşlerimize Allah’tan rahmet tüm halkımıza başsağlığı diliyoruz. Ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor.
Bağış yapmak isteyenler yardım malzemelerini Atatürk Kapalı Spor Salonu’ndaki KKTC AFAD yetkililerine teslim edebilirler. Yardım Toplama Merkezimiz Cumartesi ve Pazar günü de açık olacaktır.
Türkiye’de yaşanan deprem felaketinde Hatay’da bulunan ve enkaz altında kalan 1 kardeşimizin daha naaşına ulaşmış bulunuyoruz.
Türkiye’de yaşanan deprem felaketinde Hatay’da bulunan ve enkaz altında kalan 2 kardeşimizin daha naaşına ulaşmış bulunuyoruz.
Başbakan Ünal Üstel, Türkiye’de meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybeden Doruk Akın, Alp Akın, Mert Niyazi Topukçuoğlu ve Fahri Arkar’ın cenaze törenlerine katıldı.
Başbakan Ünal Üstel, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Heyetini Kabul Etti
Kabulde bir konuşma yapan Başbakan Üstel, Kıbrıs Türk halkının varoluş mücadelesinin 1950’li yıllarda başladığını hatırlatarak, Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nin büyük desteğiyle Kıbrıs Türk halkının özgürlük ve egemenlik mücadelesini başarıyla tamamladığını söyledi.