Yayınlanma tarihi: Şub 11, 2023

BASIN AÇIKLAMASI

Türkiye’de gerçekleşen deprem felaketinde Adıyaman’da bulunan ve yaşamlarını yitiren toplam 35 vatandaşımızdan geriye kalan 12’sini ve aile yakınlarını ayrıca devlet görevlilerimiz, sağlık ekiplerimiz ve gönüllü kurtarma ekiplerimizin bir bölümünü yurda getirecek uçağın bu akşam 01.00-02.00 saatleri arasında Ercan Havalimanı’nda olması bekleniyor.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Şub 11, 2023

BAŞBAKANLIK AÇIKLAMA

Türkiye’de gerçekleşen deprem felaketi sonrasında Adıyaman’daki İsias Otel enkazında yürütülen arama ve kurtarma çalışmaları neticesinde canlı kurtarılan Evren Çavdır tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.
Kardeşimize Allahtan rahmet halkımıza başsağlığı diliyoruz.

 

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Şub 11, 2023

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTELİN AÇIKLAMASI

Başbakan Ünal Üstel Türkiye'de yaptıkları kaçak yapılarla insanların yaşamlarını kaybetmesine neden olan ve adaletten kurtulmak için ülkemize kaçan veya kaçmaya çalışacak kişilere karşı her tür önlemi aldıklarını açıkladı.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Şub 11, 2023

BAŞBAKANLIK AÇIKLAMA

Türkiye’de gerçekleşen deprem felaketi sonrasında Adıyaman’daki İsias Otel enkazında yürütülen arama ve kurtarma çalışmaları neticesinde KKTC kafilesinde bulunan kardeşlerimizin son ikisinin naaşına da ulaşmış bulunuyoruz.
 

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Şub 11, 2023

BAŞBAKANLIK AÇIKLAMA

Türkiye’de gerçekleşen deprem felaketi sonrasında Adıyaman’daki İsias Otel enkazında yürütülen arama ve kurtarma çalışmaları neticesinde KKTC kafilesinde bulunan çocuklarımızdan sekizinin daha naaşına ulaşmış bulunuyoruz. Kardeşlerimize Allah’tan rahmet tüm halkımıza başsağlığı diliyoruz. Ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor.
 

Devamını oku
First117118119120122124125126Last

«Mart 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2324252627281
2

Başbakan Ünal Üstel, Ortadoğu’da devam eden ve pek çok ülke gibi Adamızı da etkisi altına alan savaşın bölgesel yansımalarını değerlendirmek üzere Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Başbakan Üstel, “Bölgede artan askeri gerilim, dün İngiliz üslerine yönelik gerçekleştirilen saldırılar ve olası yeni gelişmeler karşısında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin etkilenmesi ihtimaline karşı alınabilecek tedbirleri Sivil Savunma Başkanlığımızla ele aldık. Toplantıda sivil savunma kapasitesi, acil durum planlamaları ve kurumlar arası koordinasyon mekanizmalarını detaylı şekilde gözden geçirdik” dedi.

Devamını oku
345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345