Yayınlanma tarihi: Tem 29, 2022

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, 1 AĞUSTOS TOPLUMSAL DİRENİŞ BAYRAMI NEDENİYLE TÜMGENERAL TOPALOĞLU’NU KABUL ETTİ

Kıbrıs Türk tarihi için çok önemli üçolayın; Kıbrıs’ın Türkler tarafından fethinin, Türk Mukavemet Teşkilatı’nın (TMT)ve Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nın kuruluşunun yıl dönümü olan 1 Ağustos, “1 Ağustos Toplumsal Direniş Bayramı” olarak kutlanıyor.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Tem 28, 2022

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL KKTC’YE YÖNELİK TÜRKİYE EXİMBANK KREDİLERİ TANITIM TOPLANTISINA KATILDI

Başbakan Ünal Üstel, ekonominin ihtiyaç duyduğu ve benzer durumların yaşanmaması için Türkiye Cumhuriyeti ile birlikte, İktisadi ve Mali İşbirliği Protokolü çerçevesinde bazı eylem planlarının hayata geçmesi için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Tem 27, 2022

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: 140 MİLYON TL TUTARINDAKİ YENİ KREDİ PAKETLERİ UYGULAMAYA GİRDİ

Başbakan Ünal Üstel, ekonomik aktiviteyi ve istihdamı desteklemek amacıyla hazırlanan140 Milyon TL tutarındaki yeni kredi paketlerinin uygulamaya girdiğini açıkladı.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Tem 26, 2022

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, KAYNAK BULUNDU MAAŞ KESİNTİSİ YAPILMAYACAK

Başbakan Ünal Üstel kaynak yetersizliği nedeni ile yasa gücünde kararname ile yapılacağı açıklanan maaş kesintisinin yapılmayacağını bildirdi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Tem 26, 2022

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, MALİYE BAKANI SUNAT ATUN’UN İSTİFASINI KABUL ETTİ

Başbakan Üstel, Atun’dan boşalan Maliye Bakanlığı görevine Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa Milletvekili Alişan Şan’ı atadı.

Devamını oku
First141142143144146148149150Last

«Aralık 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
24252627
Başbakan Üstel Rum–Lübnan anlaşması ile artan Rum silahlanmasını değerlendirdi.

Başbakan Üstel Rum–Lübnan anlaşması ile artan Rum silahlanmasını değerlendirdi.

 

Başbakan Üstel şunları vurguladı:

“Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin (GKRY), Lübnan ile imzaladığı Münhasır Ekonomik Bölge Sınırlandırma Anlaşması (MEB), KKTC’nin MEB’ini ihlal etmektedir ve KKTC Hükümeti olarak bu anlaşmayı reddediyoruz.”

 

Devamını oku
28
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: “NAMIK KEMAL LİSESİ KIBRIS TÜRK TARİHİDİR, İSMİ DE RUHU DA YAŞAYACAK”

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: “NAMIK KEMAL LİSESİ KIBRIS TÜRK TARİHİDİR, İSMİ DE RUHU DA YAŞAYACAK”

 

Başbakan Ünal Üstel, Namık Kemal Lisesi’nde yürütülen tadilat ve güçlendirme çalışmalarını yerinde inceleyerek, yürütülen projenin yalnızca bir bina yenilemesi değil, Kıbrıs Türk halkının eğitim mirasına sahip çıkma iradesi olduğunu vurguladı. Üstel, öğrencilerin güvenli, çağdaş ve güçlü bir eğitim ortamında öğrenim görmesinin hükümetin en temel önceliklerinden biri olduğunu ifade ederek, bu doğrultuda çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü söyledi.

 

Devamını oku
2930
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234