Yayınlanma tarihi: Mar 18, 2022

BAŞBAKAN DR. FAİZ SUCUOĞLU YAŞLILAR HAFTASI DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

Başbakan Dr. Faiz  Sucuoğlu, Yaşlılarımıza hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek, onların sıkıntılarına ortak olmak, hayatlarını kolaylaştırmak bizlere düşen en önemli görevlerdendir.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 17, 2022

BAŞBAKAN DR. FAİZ SUCUOĞLU BERAT KANDİLİ NEDENİYLE MESAJ YAYIMLADI

Başbakan Dr. Faiz Sucuoğlu, Berat Kandili nedeniyle mesaj yayımlayarak tüm halkın ve İslam aleminin Berat Kandili’ni kutladı. 

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 16, 2022

BAŞBAKAN DR. FAİZ SUCUOĞLU GAZİANTEP BASIN CEMİYETİ VE BERABERİNDEKİ HEYETİ KABUL ETTİ

Başbakan Sucuoğlu kabuldeki konuşmasında, Gaziantep’ten gelen heyeti görmekten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.
 

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 15, 2022

BAŞBAKAN DR. FAİZ SUCUOĞLU DÜNYA TÜKETİCİ HAKLARI GÜNÜ DOLAYISIYLA DÜZENLENEN KONFERANS VE ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI

Başbakan Dr. Faiz Sucuoğlu ,15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü dolayısıyla Lefkoşa AKM’de düzenlenen konferans ve ödül törenine katıldı

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 15, 2022

BAŞBAKAN DR. FAİZ SUCUOĞLU TEMEL GIDA MADDELERİNİN DENETİMİNE SERALARDAN BAŞLADI

Başbakan Faiz Sucuoğlu bu çerçevede Alsancak Seferi Tabur Camelot Beach Safel Sebze Serası'nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Sucuoğlu burada yaptığı açıklamada, fırsat buldukça üreticilerimizi ziyaret edeceğimi hangi koşullarda çalıştıklarını ve üretimin kaça mal olduğunu yerinde öğrenmeye devam edeceğim" dedi.

 

Devamını oku
First167168169170172174175176Last

«Aralık 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
24252627
Başbakan Üstel Rum–Lübnan anlaşması ile artan Rum silahlanmasını değerlendirdi.

Başbakan Üstel Rum–Lübnan anlaşması ile artan Rum silahlanmasını değerlendirdi.

 

Başbakan Üstel şunları vurguladı:

“Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin (GKRY), Lübnan ile imzaladığı Münhasır Ekonomik Bölge Sınırlandırma Anlaşması (MEB), KKTC’nin MEB’ini ihlal etmektedir ve KKTC Hükümeti olarak bu anlaşmayı reddediyoruz.”

 

Devamını oku
28
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: “NAMIK KEMAL LİSESİ KIBRIS TÜRK TARİHİDİR, İSMİ DE RUHU DA YAŞAYACAK”

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: “NAMIK KEMAL LİSESİ KIBRIS TÜRK TARİHİDİR, İSMİ DE RUHU DA YAŞAYACAK”

 

Başbakan Ünal Üstel, Namık Kemal Lisesi’nde yürütülen tadilat ve güçlendirme çalışmalarını yerinde inceleyerek, yürütülen projenin yalnızca bir bina yenilemesi değil, Kıbrıs Türk halkının eğitim mirasına sahip çıkma iradesi olduğunu vurguladı. Üstel, öğrencilerin güvenli, çağdaş ve güçlü bir eğitim ortamında öğrenim görmesinin hükümetin en temel önceliklerinden biri olduğunu ifade ederek, bu doğrultuda çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü söyledi.

 

Devamını oku
2930
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234