Yayınlanma tarihi: Mar 27, 2022

BAŞBAKAN DR. FAİZ SUCUOĞLU'NUN BASIN AÇIKLAMASI

Başbakan Sucuoğlu: KKTC için bu dönemde yaşamsal önem taşıyan “Ekonomik Prokol”e yönelik çalışmalar son aşamada.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 26, 2022

BAŞBAKAN DR. FAİZ SUCUOĞLU KKTC MUHTARLAR DERNEĞİ GENEL MERKEZ OFİSİNİN AÇILIŞINA KATILDI

Başbakan Dr. Faiz Sucuoğlu, muhtarların demokrasinin ilk ayağı olduğunu ve halkın direk olarak temas sağladığını belirtti.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 25, 2022

BAŞBAKNA DR. FAİZ SUCUOĞLU, KIBRIS TÜRK HALK DANSLARI FEDERASYONU BAŞKANI VE ÇANAKKALE'DEN GELEN HEYETİ KABUL ETTİ

Başbakan Dr. Faiz Sucuoğlu, Kıbrıs Türk Halk Dansları Federasyonu başkanı ve Çanakkale’den gelen heyeti kabul etti.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 25, 2022

BAŞBAKAN DR. FAİZ SUCUOĞLU TÜRKİYE MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ HEYETİNİ KABUL ETTİ

Başbakan Faiz Sucuoğlu kabulde yaptığı konuşmada, KKTC’nin kurulmasının, Kıbrıs Türkü’nün onlarca yıl yaptığı mücadelenin 1974 Mutlu Barış Harekatıyla taçlandırılmasında gazilerin oynadığı role işaret etti.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 25, 2022

BAŞBAKAN DR. FAİZ SUCUOĞLU, KIBRIS TÜRK MEMUR SENDİKASI6. OLAĞAN GENEL KURULUNA KATILDI

Başbakan Faiz Sucuoğlu Genel Kurul’da yaptığı konuşmada ; içinde bulunan sürecin; son 10 yılların ekonomik anlamda en sıkıntılı süreci olduğunu kaydederek, Rusya-Ukrayna savaşının özellikle Avrupa, komşu ülkeler ve KKTC’yi derinden etkilmeye devam ettiğini söyledi.
 

Devamını oku
First170171172173175177178179Last

«Mart 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2324252627281
2

Başbakan Ünal Üstel, Ortadoğu’da devam eden ve pek çok ülke gibi Adamızı da etkisi altına alan savaşın bölgesel yansımalarını değerlendirmek üzere Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Başbakan Üstel, “Bölgede artan askeri gerilim, dün İngiliz üslerine yönelik gerçekleştirilen saldırılar ve olası yeni gelişmeler karşısında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin etkilenmesi ihtimaline karşı alınabilecek tedbirleri Sivil Savunma Başkanlığımızla ele aldık. Toplantıda sivil savunma kapasitesi, acil durum planlamaları ve kurumlar arası koordinasyon mekanizmalarını detaylı şekilde gözden geçirdik” dedi.

Devamını oku
345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345