Türkiye – KKTC 2022 İktisadi ve Mali Protokol hepimize hayırlı olsun. Başta Türkiye Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay ve ekibine, KKTC’nin gelecek planlamasında, bizlerin çabasına büyük bir ivme ve değer katacağına inandığımız protokol için halkım adına teşekkür ediyorum.
Ankara’da kendilerine gösterilen ev sahipliğine teşekkür eden Sucuoğlu, ziyaret vesilesiyle Genel Başkan Destici ile güncel konuları da değerlendirme fırsatı bulacaklarını söyledi.
Başbakan Dr.Faiz Sucuoğlu, Türkiye ile imzalanan 2022 Yılı İktisadi ve Mali İşbirliği Protokolü sonrası protokolün içeriğine ilişkin BRT’ye açıklama yaptı.
BAŞBAKAN SUCUOĞLU: “PROTOKOL İLE KIBRIS TÜRK HALKININ DAHA RAHAT NEFES ALABİLMESİ İÇİN GEREKLİ İMKANLAR SAĞLANMIŞTIR”
Toplantıda, TC - KKTC İlişkileri, güncel ekonomik ve siyasi gelişmeler, enerji konularıyla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu ve Doğu Akdeniz'deki gelişmeler ışığında, Kıbrıs'ın önemine vurgu yapıldı.
BAŞBAKAN ÜSTEL, BRTK TEMSİLCİLERİNİ KABUL ETTİ
“BİRİKMİŞ SORUNLARI ÇÖZME İRADESİ ORTAYA KOYDUK”
Başbakan Ünal Üstel, “Gazilik Kartı-Gazilik Beratı Takdim Töreni”ne katıldı...
“Devletimizden asla vazgeçmeyeceğiz”
2026 TÜK ZAHİRE ALIM FİYATLARI AÇIKLANDI ÇİFTÇİLERDEN HÜKÜMETE VE ÜSTEL'E TEŞEKKÜR
Çiftçiler Birliği Başkanı Mehmet Nizam, Başbakan Ünal Üstel’i ziyaret etti.