Başbakan Ersan Saner, göreve geldikleri günden itibaren ülkeyi daha iyiye taşımak, daha güzeli yaratmak adına tüm bakan ve milletvekilleriyle birlikte çok ciddi çalışma temposu içinde olduklarını ifade etti.
Başbakan Ersan Saner, 34. Miss Kuzey Kıbrıs güzelleri Necmiye Talaş, Fatma Uzunoğulları ve Günay Mimar ile 23. Bay Kuzey Kıbrıs birincisi Mehmet Vahip Ağzade’yi kabul etti.
Başbakan Saner, Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği ile Kepez ve Akdeniz Belediyeler Birliği’nin ortak çalışmalar yaptığını görmenin memnuniyet verici olduğunu söyledi.
Başbakan Ersan Saner, siyasi yaşamının belediyecilikle başladığını anımsatarak, yerel yönetimlerin, merkezi yönetimden farklı olarak halkla direkt temas ettiğini, yerel yönetimlerde tecrübe ve bilgi paylaşımının önemli olduğunu belirtti.
Başbakan Saner kabulde yaptığı konuşmada, Ehliyet sınavlarında yaşanan sıkışıklığın nedeni olan müfettişlerin ek mesailerinin ödenmesi hususunu ilgili birimlerle görüşerek gerekenin yapılacağını ve bu sorunun aşılması ile de sınavlardaki sıkışıklığın rahatlatılacağını söyledi. Başbakan Saner sınav yerlerinin düzenlenebilmesi için ek bütçeye ihtiyaç duyulduğunu anlatarak bu konuda da bir çalışma başlattığını ve en kısa sürede bu konunun da çözüleceğinin müjdesini verdi.
Başbakan Ünal Üstel, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı...
Başbakan Ünal Üstel' in mesajı şöyle;
Başbakan Ünal Üstel, Kıbrıs Türk halkı adına teşekkür ve kınama açıklamasında bulundu…
Başbakan Ünal Üstel’in açıklaması şöyle;
Başbakan Ünal Üstel, Lapta Huzurevi ve Gençlik Kampı Yolunda Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi
"HALKIMIZA VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTARAK ADANIN EN GÜZEL YOLLARINDAN BİRİNİ HAYATA GEÇİRİYORUZ"
Başbakan Ünal Üstel, Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı ile birlikte uzun süredir devam eden ve 2012 yılında ihalesi yapılmasına rağmen bugüne kadar hayata geçirilemeyen Lapta Huzurevi ve Gençlik Kampı Yolunda incelemelerde bulundu.
Başbakan Ünal Üstel, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı…
Başbakan Ünal Üstel’in mesajı şöyle;
“Bu gece idrak edeceğimiz Mevlid Kandili, Müslüman alemi için büyük bir manevi öneme sahiptir. Bu mübarek gecede, halkımızın dualarının kabul olmasını, kalplerimizin huzurla dolmasını temenni ediyorum.
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, KKTC TAEKWONDO MİLLİ TAKIMINI KABUL ETTİ
Başbakan Ünal Üstel, İskoçya’da düzenlenen GTF Dünya Şampiyonası’nda 41 madalya kazanarak genel klasmanda ikinci olan KKTC Taekwondo Milli Takımı sporcularını Başbakanlık Şeref Salonu’nda kabul etti.
Başbakan Ünal Üstel, Kurudere Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu
"HEDEFİMİZ, HALKIMIZIN HER BÖLGEDE GÜVENLİ VE KONFORLU ŞEKİLDE YOLCULUK YAPMASI"
Başbakan Ünal Üstel, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı ile birlikte, uzun yıllardır birçok kazanın yaşandığı Kurudere Kavşağı’nda incelemelerde bulundu.