“Büyük bir gururla söylemek isterim ki, pandemiyle mücadelede gelinen nokta, ciddi bir emek ve özverinin sonucudur.”diyen Başbakan Saner “Bilimi öne koyduk, Sağlık Üst Kurulu’na güvendik, gerekli desteği verdik.
Başbakan Ersan Saner, ülkeye gelen yakıtta bir problem olmadığını vurgulayarak, tahlil sonuçlarına rağmen bazı sivil toplum örgütlerinde yapılan açıklamaları kınadı.
Başbakan Ersan Saner, temaslarına cumartesi günü Adana’da başladı. Adana’da sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelen Başbakan Saner, Gaziler Günü nedeniyle Kıbrıs gazileriyle de görüştü.
Oktay ve Başbakan Ersan Saner Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.
Başbakan Ersan Saner, KKTC’nin kendi ayakları üzerinde durabilmesi, ekonomisinin çeşitlendirilerek daha farklı gelir kaynakları elde edilebilmesi için “serbest bölge” çalışmasını paylaştıkları Türkiye Cumhuriyeti’nin ortaya koyduğu tavrın kendilerini cesaretlendirdiğini vurguladı.
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, AZERBAYCAN BAŞBAKANI ALİ ASADOV İLE TARİHİ BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİ
"İLİŞKİLERİMİZ HER GEÇEN GÜN GÜÇLENİYOR"
Hükümet, sendikaların önerdiği maddelerin dikkate alınarak, hazırlanan yeni tasarının bugün Mecliste görüşüleceğini açıkladı…
“TASARININ, GENİŞ BİR MUTABAKATLA HERKESİN ÜZERİNDE UZLAŞABİLECEĞİ ŞEKİLDE GEÇİRİLMESİ HEDEFİNDEYİZ”
Başbakan Ünal Üstel, hükümet ortağı partilerin genel başkanları; Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ile Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı ve beraberi
Başbakan Üstel’in, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile gerçekleştireceği temaslarda anlaşmanın imzalanması bekleniyor.