Başbakan Ersan Saner, UBP-DP- YDP Koalisyon Hükümetinin istifasını bugün öğle saatlerinde Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a sundu.
Başbakan Ersan Saner, en kısa sürede hükümetin istifasını Cumhurbaşkanı'na sunacağını açıkladı.
Başbakan Ersan Saner DAÜ’yü Denktaş’ın Anıt Mezarı için projeyi yapmak üzere yetkilendirdiklerini açıkladı.
Başbakan Ersan Saner, Türkiye'de hayatını kaybeden Milli Görüş hareketinin önde gelen isimlerinden ve Barış Harekatı döneiminde bakanlık görevi yapmış olan Oğuzhan Asiltürk için taziye mesajı yayımladı.
Başbakan Ersan Saner, Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aksu, Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan ve heyetini kabul etti.
Başbakan Ünal Üstel ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ortak basın toplantısı düzenledi.
Başbakan Ünal Üstel’in yaptığı açıklama şöyle:
Üstel: “ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARIMIZ KARARLILIKLA DEVAM EDİYOR”
Başbakan Ünal Üstel, Girne açıklarında meydana gelen deniz kazasının ardından yürütülen arama kurtarma çalışmalarındaki son duruma ve Ankara’da gerçekleştirilen temaslar sonucunda alınan yeni kararlara ilişkin açıklamada bulundu.
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, CUMHURİYET MECLİSİ’NDE KONUŞTU…
“GÜNDEMİN DEĞİŞMESİNİ DEĞİL, GEREKLİ YASALARIN GEÇMESİNİ İSTEYORUZ”