Başbakan Ersan Saner stüdyodan katıldığı programda çocukların bu özel gününü kutladı, onlarla sohbet etti.
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı.
Başbakan Ersan Saner: "Bizler, 101 yıl sonra, 23 Nisan’ı o günlerin heyecanı ile kutluyoruz".
Başbakan Saner, Bakanlar Kurulu toplantısından Cumhurbaşkanı Tatar’ı uğurladıktan sonra basına yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı’nı Cenevre öncesi davet ettiklerini ve görüşlerini Bakanlar Kurulu’nda tartışma fırsatı bulduklarını söyledi.
Başbakan Ersan Saner kabulde yaptığı konuşmada, Türk Maarif Vakfı yöneticilerini kabul etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Anavatan Türkiye ile her alandaki işbirliğinin eğitim alanında da sürmekte olduğuna dikkati çekti.
BAŞBAKAN ÜSTEL, BRTK TEMSİLCİLERİNİ KABUL ETTİ
“BİRİKMİŞ SORUNLARI ÇÖZME İRADESİ ORTAYA KOYDUK”
Başbakan Ünal Üstel, “Gazilik Kartı-Gazilik Beratı Takdim Töreni”ne katıldı...
“Devletimizden asla vazgeçmeyeceğiz”
2026 TÜK ZAHİRE ALIM FİYATLARI AÇIKLANDI ÇİFTÇİLERDEN HÜKÜMETE VE ÜSTEL'E TEŞEKKÜR
Çiftçiler Birliği Başkanı Mehmet Nizam, Başbakan Ünal Üstel’i ziyaret etti.