Başbakan Ersan Saner, Rifat Günay başkanlığındaki Merkez Bankası ve Olgun Önal başkanlığındaki Bankalar Birliği yetkililerini kabul ederek görüştü.
Başbakan Ersan Saner ve İçişleri Bakanı Kutlu Evren’in katılımıyla genişletilmiş ilçe emniyet kurulları toplantısı yapıldı.
Başbakan Ersan Saner başkanlığında bugün yapılan toplantıda yetersiz bakiye-tekrar ibraz mührü basılmış ve veya ilk ibrazı yapılacak çekler için ikinci ibraz süresinin 27 güne çıkarılması kararlaştırıldı.
Başbakan Ersan Saner, şehitlere Allah’tan rahmet, Türkiye’ye başsağlığı dileyerek, tüm ülkelerin terörizmi bir an önce ortadan kaldırmak için koşulsuz işbirliği yapması gerektiğini söyledi.
Başbakan Ersan Saner, e-devlet kapsamında devreye girecek portalla vatandaşların bütün işlemlerini evlerinden yapabileceğini söyledi.
BAŞBAKAN ÜSTEL, BRTK TEMSİLCİLERİNİ KABUL ETTİ
“BİRİKMİŞ SORUNLARI ÇÖZME İRADESİ ORTAYA KOYDUK”
Başbakan Ünal Üstel, “Gazilik Kartı-Gazilik Beratı Takdim Töreni”ne katıldı...
“Devletimizden asla vazgeçmeyeceğiz”
2026 TÜK ZAHİRE ALIM FİYATLARI AÇIKLANDI ÇİFTÇİLERDEN HÜKÜMETE VE ÜSTEL'E TEŞEKKÜR
Çiftçiler Birliği Başkanı Mehmet Nizam, Başbakan Ünal Üstel’i ziyaret etti.
Başbakan Ünal Üstel, Litvanya vatandaşı Rasa Zilevice ile ilgili süreç hakkında açıklamalarda bulundu...
“Rum tarafının hukuku siyasi bir silah olarak kullanmasına seyirci kalmayacağız”