Kumsal Şehitleri, Barbarlık Müzesi bahçesindeki Kumsal Baskını Şehitleri Anıtı önünde düzenlenen törenle anıldı.
Başbakan Ersan Saner, ziyarette KKTC ile ilgili hemen hemen tüm konuları irdelediklerini ifade ederek, ülkenin ekonomik yönden kalkınması ve altyapı projelerini değerlendirdiklerini söyledi.
Türkiye Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Türkiye saatiyle 18.30'da (KKTC saatiyle 17.30) yer alan kabulde, Başbakan Saner'e, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı ile Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu eşlik etti.
Başbakan Ersan Saner ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, yaklaşık bir buçuk saat süren toplantının ardından ortak basın toplantısı düzenledi.
Başbakan Ersan Saner, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde...Başbakan Ersan Saner, burada Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile bir araya geldi.
Başbakan Ünal Üstel, ilk kez sigortalı olarak istihdam edilecek KKTC vatandaşları için maaş desteğini 35 bin TL'ye çıkardıklarını açıkladı.
“Yeni teşvik paketiyle aylık prim ve istihdam desteğimizi 400 milyon TL'ye yükselttik"
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, TÜRK OCAĞI LİMASOL SPOR KULÜBÜ HEYETİNİ KABUL ETTİ
KULÜPTEN BAŞBAKANA TEŞEKKÜR