Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ünal Üstel, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı dolayısıyla ülkemizi ziyaret eden Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Partisi milletvekilleri Ceyhan İbrahimov ve Taner Ali’yi kabul etti.
Başbakan Ünal Üstel, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı dolayısıyla ülkede bulunan Türk Dili Konuşan Ülkeler Parlamenter Asamblesi (TÜRKPA) Genel Sekreteri Mehmet Süreyya Er ve beraberindeki heyeti kabul etti.
“KIBRIS TÜRK'Ü VAROLUŞ MÜCADELESİ VERİRKEN YANINDA HER ZAMAN ANAVATAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ VARDI”
Başbakan Ünal Üstel, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı dolayısıyla ülkemizi ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Heyetini kabul etti.
“İSKELE BÖLGESİNE YATIRIMLARIN ARTMASI İÇİN HÜKÜMET OLARAK HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI YAPACAĞIZ”
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ünal Üstel’in değerlendirmesi şöyle;
Başbakan Ünal Üstel, Cumhuriyet Meclisi’nde Konuştu...
“Kimsenin basın özgürlüğünü kısıtlamıyoruz…
Başbakan Ünal Üstel, Kurban Bayramı Mesajı Yayınladı...
“Bayramlar, sevginin, hoşgörünün ve birlik ruhunun büyüdüğü en anlamlı zamanlardır”
Başbakan Ünal Üstel, Ankara temasları kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile bir araya geldi.
Başbakanlık’tan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ile gerçekleştirilen görüşmede, bu ay KKTC’de imzalanması planlanan anlaşma kapsamında KKTC’ye doğal gaz ulaştırılmasını öngören ve “Yüzyılın Projesi” olarak nitelendirilen doğal gaz boru hattı projesinde gelinen son aşama ile yürütülen çalışmalar ele alındı.