Başbakan Ünal Üstel, Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği’ni ziyaret ederek, Başkan Celal Bayar ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüş alış verişinde bulundu
Büyük Türk Milleti’nin, İşgale, esarete ve teslimiyete karşı, kükreyişi, haykırışı olan 30 Ağustos zaferini bir kez daha selamlıyorum.
Başbakan Ünal Üstel, muhaceret cezasına düşenler için ceza indirimi öngören Yabancılar ve Muhaceret (Değişiklik) Yasası’nda, uygulamada yaşanan bazı mağduriyetler nedeniyle yeniden düzenlemeye gidildiğini açıkladı.
Başbakan Ünal Üstel, KKTC’de temaslarda bulunan Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu kabul etti.
Güney Kıbrıs’ta, KKTC’ye yatırım yapanlara karşı başlatılan tutuklamalar, Başbakan Ünal Üstel başkanlığında yapılan kapsamlı bir değerlendirme toplantısında ele alındı.
Başbakan Ünal Üstel, “Engelli Nakdi Yardımı Alanların Ödeneklerinin artışı ile ilgili açıklama yaptı.
Başbakan Ünal Üstel’in açıklaması:
Başbakan Ünal Üstel, 6 Şubat depreminin üçüncü yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başbakan Ünal Üstel, İskele Kapalı Pazar Yeri vr Terminal Alanı Açılış Törenine Katıldı
Üstel: "Bir yerde siyasi istikrar varsa o yerde projeler gerçekleştirilir."
Başbakan Ünal Üstel, Türk Hava Yolları (THY) Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Lefkoşa Şehir Ofisi’nin açılışı ile “Ada Kıbrıs” Projesi kapsamında hazırlanan reklam filminin lansmanına katıldı.
“Türkiye'de yaptığımız görüşmeler her zamanki gibi olumlu oldu.”