Başbakan Ünal Üstel, Geleneksel İskele Festivali’nin açılış törenine katıldı...

“İskele’nin bugün gelmiş olduğu nokta tesadüf değildir”

Törende bir konuşma yapan Üstel, İskele’nin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin en önemli ve hızla gelişen bölgelerinden biri haline geldiğini vurgulayarak, İskele’nin bugün gelmiş olduğu noktanın tesadüf olmadığını belirtti.

İskele’nin gelişmesine ve ilçe olmasına katkı sağlayan dönemin belediye başkanı Halil Orun tarafından atılan sağlam temellerin  Hasan Sadıkoğlu tarafından daha ileriye taşındığını söyleyen Başbakan Üstel, İskele’nin artık Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti denildiğinde akla gelen ilk yerlerden biri olduğunu vurguladı.

Hasan Sadıkoğlu ve ekibini çalışmalarından dolayı kutlayan Başbakan Üstel, festival kapsamında dünyanın farklı ülkelerinden gelen çocuk ve gençlerin organizasyona renk kattığını ve bu tür uluslararası etkinliklerin hem İskele’nin hem de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin tanıtımına büyük katkı sağladığını ifade etti.

Print
Yayınlanma tarihi: Haz 27, 2026,
Haber Kategorisi: Basın Açıklamaları,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Eylül 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
31123456
789

Üstel: “ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARIMIZ KARARLILIKLA DEVAM EDİYOR”

Başbakan Ünal Üstel, Girne açıklarında meydana gelen deniz kazasının ardından yürütülen arama kurtarma çalışmalarındaki son duruma ve Ankara’da gerçekleştirilen temaslar sonucunda alınan yeni kararlara ilişkin açıklamada bulundu.

Devamını oku
10111213
14151617181920
21222324252627
2829301234
567891011