BAŞBAKAN ERSAN SANER TÜRKİYE CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OKTAY İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞBAKAN ERSAN SANER TÜRKİYE CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OKTAY İLE BİR ARAYA GELDİ

 

Başbakan Ersan Saner, bugün saat 11.30’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile bir araya geldi.

Önceden planmış olan Saner- Oktay görüşmesinde, TC-KKTC İktisadi ve Mali İşbirliği Anlaşması’nın değerlendirilmesinin yanı sıra, aşılar, iki ülke arasındaki ilişkiler ve güncel konuların ele alındığı belirtildi.

Saner, dün akşam Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın davetlisi olarak İstanbul üzerinden Ankara’ya gitmişti.

Başbakan Saner temaslarını tamamlamasının ardından yurda dönecek.

Print
Yayınlanma tarihi: Haz 23, 2021,
Haber Kategorisi: Basın Açıklamaları,
Yorumlar: 0,
Etiketler:
«Ekim 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2829

ARAMA ÇALIŞMALARINDA BULUNAN İKİ NAAŞIN KİMLİĞİ BELİRLENDİ, YENİ BİR NAAŞA DAHA ULAŞILDI

Girne açıklarında yaşanan gemi faciasının ardından sürdürülen arama çalışmaları kapsamında, hafta sonu bulunan iki naaş üzerinde yapılan DNA çalışmaları tamamlandı. Naaşlardan birinin henüz 5 yaşındaki Mehmet Asaf Biçer’e, diğerinin ise Nihat Pancar’a ait olduğu belirlendi.

Devamını oku
30123

BİR NAAŞA DAHA ULAŞILDI

Girne açıklarında yaşanan gemi kazasının ardından başlatılan arama çalışmaları neticesinde bir naaşa daha ulaşıldı.

Devamını oku
4
5

BİR NAAŞA DAHA ULAŞILDI

Girne açıklarında yaşanan gemi kazasının ardından sürdürülen arama çalışmaları neticesinde bugün bir naaşa daha ulaşılmıştır.

Devamını oku
67891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678