BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE  ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

TürkiyeTürkiye Büyük Millet Meclisi’ni açarak, “Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir” hedefi ile Türk Ulusunun iradeyi ele aldığı bu anlamlı günü, aynı zamanda geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımıza, Mustafa Kemal Atatürk’ün armağan ettiği, dünyada eşi benzeri olmayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir arada kutlamanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz.

Atatürk’ün sadece Türk Çocuklarına değil tüm dünya çocuklarına armağan ettiği, bayram, farklı kültürlere, farklı dillere ve farklı renklere sahip çocukları bir araya getirmekte, dünyadaki kardeşlik ve barış duygularının pekişmesine önemli katkılar sağlamaktadır.

Çocuklarımıza sevgiyi, kardeşliği ve tüm evrensel değerlerin önemini anlamaları için önemli bir fırsat yaratan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bizlere de, en büyük zenginliğimiz olan geleceğimizin teminatı ve en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı güçlü, donanımlı ve yetenekli bireyler olarak yetiştirmeyi ve onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamanın en asli görevimiz olduğunu hatırlatmaktadır.

Bu anlamlı günde bir kez daha, Mustafa Kemal ve milli mücadele arkadaşları ile Aziz Şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, TBMM’nin açılışının 103. Yıldönümünü ve tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

 

 

 

 

Print
Yayınlanma tarihi: Nis 22, 2023,
Haber Kategorisi: Basın Açıklamaları, Mesajlar,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Ağustos 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2829
Başbakan Ünal Üstel, Yeni Maraş Sağlık Merkezi açılış törenine katıldı...

Başbakan Ünal Üstel, Yeni Maraş Sağlık Merkezi açılış törenine katıldı...

SAĞLIKTA ÖNEMLİ ADIM; YENİ MARAŞ SAĞLIK MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

Devamını oku
3031
Hükümetten tarihi çifte adım: Asgari ücrette yeni dönem ve sağlıkta önemli düzenleme

Hükümetten tarihi çifte adım: Asgari ücrette yeni dönem ve sağlıkta önemli düzenleme

Hükümet, çalışma hayatı ve sağlık alanında uzun yıllardır tartışma konusu olan iki önemli konuda tarihi adımlar attı. Asgari ücrette yıllardır süregelen adaletsizlik sona erdirilirken, sosyal sigorta emeklileri ve bazı sosyal yardımlardan yararlanan vatandaşlar için ilaç katkı payı uygulaması da tamamen kaldırıldı.

 

Devamını oku
123
45678910
111213141516
Başbakan Ünal Üstel, Güzelyurt Sosyal Konut Kura Çekimi Törenine Katıldı

Başbakan Ünal Üstel, Güzelyurt Sosyal Konut Kura Çekimi Törenine Katıldı

 

Başbakan Ünal Üstel, 1. Etap Güzelyurt Sosyal Konut Projesi için başvuran vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen kura çekim törenine katıldı.

 

Devamını oku
17
18192021222324
25262728293031
1234567