BAKÜ’DE KKTC RÜZGARI ESTİ

BAKÜ’DE KKTC RÜZGARI ESTİ

BAKÜ’DE KKTC RÜZGARI ESTİ

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Başbakan Ünal Üstel Bakü’de “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kültür ve Tanıtım Günleri” etkinliği çerçevesinde düzenlenen gala yemeğine katıldı.

Yemeğe, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, Başbakan Ünal Üstel ve eşi Zerrin Üstel’in yanısıra, Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Bakü Büyükelçisi Doç. Dr. Cahit Bağcı, KKTC Bakü Temsilcisi Ufuk Turganer ile Azerbaycan Diaspora Komitesi Bakanı Fuad Muradov, Korgeneral Bahtiyar Ersay, TÜRKPA Genel Sekreteri Büyükelçi Mehmet Süreyya Er, ATİB Başkanı Cemal Yangın, Azerbaycanlı bazı bakan yardımcıları, milletvekilleri, üniversite rektörleri, iş adamları ile KKTC’den gelen temsilciler katıldı.

Muhteşem bir atmosferde gerçekleşen gala yemeğinde "3 Devlet Tek millet" mesajları verildi ve yeni Kıbrıs politikası büyük destek gördü. '

Gala yemeği iki ülkenin milli marşları okunarak başladı. KKTC’nin bir tanıtım filminin gösterildiği gecede İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu da bir dans gösterisi sundu.

Print
Yayınlanma tarihi: Eki 12, 2023,
Haber Kategorisi: Basın Açıklamaları,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Şubat 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2627282930311
2345678
910111213
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, İSKELE KAPALI PAZAR YERİ VE TERMİNAL ALANI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, İSKELE KAPALI PAZAR YERİ VE TERMİNAL ALANI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

 

ÜSTEL: “BİR YERDE SİYASİ İSTİKRAR VARSA O YERDE PROJELER GERÇEKLEŞTİRİLİR.”

 

Devamını oku
1415
16171819202122
2324252627281
2345678