BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, BAŞBAKANLIĞA BAĞLI SPOR DAİRESİ İLE KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU ARASINDA İMZALANAN PROTOKOLE ŞAHİTLİK YAPTI

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, BAŞBAKANLIĞA BAĞLI SPOR DAİRESİ İLE KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU ARASINDA İMZALANAN PROTOKOLE ŞAHİTLİK YAPTI

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, BAŞBAKANLIĞA BAĞLI SPOR DAİRESİ İLE KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU ARASINDA İMZALANAN PROTOKOLE ŞAHİTLİK YAPTI

 
“2024 FUTBOL İÇİN GÜZEL BİR YIL OLACAK”
 
Başbakan Ünal Üstel, Başbakanlığa bağlı Spor Dairesi ile Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) arasında imzalanan 2024 bütçesi protokol törenine katılarak şahitlik yaptı.
 
Başbakan Ünal Üstel törende yaptığı konuşmada; “Hükümet olarak futbola ayırdığımız maddi katkının yanında tesisleşme ile ilgili de ciddi projelerimiz var. Hayata geçirilmesi planlanan bu projeler için Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu yöneticileri ile fikir alışverişinde bulunduk. Yakın zamanda projelerimizi açıklama hedefindeyiz. İnanıyorum ki bu yıl futbol için çok güzel bir yıl olacaktır” dedi. 
 
CAHiTOĞLU: FUTBOLA YATIMLARIMIZ SÜRECEK
 
Spordan da Sorumlu Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu da bir konuşma yaparak, 
“Hazırlanan protokol bu yıl ilk taksiti Şubat ayında ödenecek şeklinde hazırlanmıştır. Protokol yapılacak olan ilk Bakanlar Kurulu’nda onay alınmasıyla birlikte hayata geçecektir. Başbakanlık olarak futbola yaptığımız yatırımlar tabi ki bu protokolle sınırlı değildir. Ülke futboluna aynı zamanda ciddi miktarda spor tesisi kazandırmış durumdayız. BTM-1, BTM-2 ve Kadınlar Ligi’nde de katkılarımız vardır. Burada mücadele eden spor kulüplerimize de maddi katkının yanında spor malzemesi ve tesislerde iyileştirme desteği sağlanmıştır. Bu protokolün dışında da ciddi miktarda futbola ayırdığımız kaynak vardır” ifadelerini kullandı. 
 
SERTOĞLU: YENİ PROJELER KAPIDA
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu ise “Bu protokolün bu şekle gelmesinde ve ciddi şekilde para miktarının artırılmasında gerekli çabayı harcayan Başbakanımıza çok teşekkür ederim. Her şey spor kulüplerinin ayakta kalması ve kendi kendilerini yaşatabilmesi için yapılmaktadır. Önümüzdeki günlerde yeni projeler için tekrardan Başbakanımız ile biraraya geleceğiz. Yeni projeler için hazırlıklarımız devam etmektedir. En yakın zamanda yapmayı planladığımız yeni projeleri birer birer açıklama hedefindeyiz. Tekrardan Başbakanımıza ülke futboluna verdiği destek için teşekkür ederim” dedi.
Print
Yayınlanma tarihi: Oca 5, 2024,
Haber Kategorisi: Basın Açıklamaları,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Eylül 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
25262728293031
12
Başbakan Ünal Üstel, Lapta Huzurevi ve Gençlik Kampı Yolunda Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi

Başbakan Ünal Üstel, Lapta Huzurevi ve Gençlik Kampı Yolunda Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi

 

"HALKIMIZA VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTARAK ADANIN EN GÜZEL YOLLARINDAN BİRİNİ HAYATA GEÇİRİYORUZ"

 

Başbakan Ünal Üstel, Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı ile birlikte uzun süredir devam eden ve 2012 yılında ihalesi yapılmasına rağmen bugüne kadar hayata geçirilemeyen Lapta Huzurevi ve Gençlik Kampı Yolunda incelemelerde bulundu.

 

Devamını oku
3
Başbakan Ünal Üstel, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı…

Başbakan Ünal Üstel, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı…

 

Başbakan Ünal Üstel’in mesajı şöyle;

 

“Bu gece idrak edeceğimiz Mevlid Kandili, Müslüman alemi için büyük bir manevi öneme sahiptir. Bu mübarek gecede, halkımızın dualarının kabul olmasını, kalplerimizin huzurla dolmasını temenni ediyorum.

 

Devamını oku
4
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, KKTC TAEKWONDO MİLLİ TAKIMINI KABUL ETTİ

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, KKTC TAEKWONDO MİLLİ TAKIMINI KABUL ETTİ

 

Başbakan Ünal Üstel, İskoçya’da düzenlenen GTF Dünya Şampiyonası’nda 41 madalya kazanarak genel klasmanda ikinci olan KKTC Taekwondo Milli Takımı sporcularını Başbakanlık Şeref Salonu’nda kabul etti.

 

Devamını oku
567
8910
Başbakan Ünal Üstel, Kurudere Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

Başbakan Ünal Üstel, Kurudere Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

 

"HEDEFİMİZ, HALKIMIZIN HER BÖLGEDE GÜVENLİ VE KONFORLU ŞEKİLDE YOLCULUK YAPMASI"

 

Başbakan Ünal Üstel, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı ile birlikte, uzun yıllardır birçok kazanın yaşandığı Kurudere Kavşağı’nda incelemelerde bulundu.

 

Devamını oku
11121314
15161718192021
22232425262728
293012345