BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, DR. BURHAN NALBANTOĞLU DEVLET HASTANESİ'NİN YENİLENEN KALP DAMAR CERRAHİ SERVİSİNİ ZİYARET ETTİ.

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, DR. BURHAN NALBANTOĞLU DEVLET HASTANESİ'NİN YENİLENEN KALP DAMAR CERRAHİ SERVİSİNİ ZİYARET ETTİ.

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, DR. BURHAN NALBANTOĞLU DEVLET HASTANESİ'NİN YENİLENEN KALP DAMAR CERRAHİ SERVİSİNİ ZİYARET ETTİ.

 

Başbakan Ünal Üstel, 2020 yılında meydana gelen yangın sonucu hasar gören Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Kardiyovasküler Cerrahi (KVC) servisinin tadilat çalışmalarının bitirilmesi ardından bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

Başbakan Ünal Üstel'e ziyaretinde, Sağlık Bakanı İzlem Gürçağ Altuğra, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Adil Özyılkan ve Sağlık Bakanlığı Bürokratları ile hastane doktor ekibi eşlik etti. 

Başbakan Üstel yaptığı açıklamada, Hastanenin en önemli servislerinden birinin KVC servisi olduğunu, yaşanan yangın sonrası KVC servisinde çeşitli sorunlar yaşandığını, bugün itibariyle KVC servisinin süratli şekilde tadilat çalışmalarının bitirilerek KVC servisini eskisinden daha iyi hizmet verebilir duruma getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

 

Yeni hastahane yapılana kadar Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesindeki tüm servislerin yenilenmesi için çalışmaların devam edeceğini belirten Başbakan Ünal Üstel, ülkemize yeni 500 yataklı hastanenin yapılacağı müjdesini verdi. Başbakan Ünal Üstel, 2023 yılında TC ile imzalanacak mali işbirliği protokolü sonrasında, 500 yataklı hastanenin ihalesine hızlıca çıkılması için gereken çalışmaların yapıldığını belirtti.

Başbakan Ünal Üstel,TC Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay'a ihale sürecinin hızlandırılırak yeni hastanenin yapılması hususunda ortaya koydukları irade ve destekleri için teşekkür etti.

Print
Yayınlanma tarihi: Mar 24, 2023,
Haber Kategorisi: Basın Açıklamaları,
Yorumlar: 0,
Etiketler:
«Ekim 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2829

ARAMA ÇALIŞMALARINDA BULUNAN İKİ NAAŞIN KİMLİĞİ BELİRLENDİ, YENİ BİR NAAŞA DAHA ULAŞILDI

Girne açıklarında yaşanan gemi faciasının ardından sürdürülen arama çalışmaları kapsamında, hafta sonu bulunan iki naaş üzerinde yapılan DNA çalışmaları tamamlandı. Naaşlardan birinin henüz 5 yaşındaki Mehmet Asaf Biçer’e, diğerinin ise Nihat Pancar’a ait olduğu belirlendi.

Devamını oku
30123

BİR NAAŞA DAHA ULAŞILDI

Girne açıklarında yaşanan gemi kazasının ardından başlatılan arama çalışmaları neticesinde bir naaşa daha ulaşıldı.

Devamını oku
4
5

BİR NAAŞA DAHA ULAŞILDI

Girne açıklarında yaşanan gemi kazasının ardından sürdürülen arama çalışmaları neticesinde bugün bir naaşa daha ulaşılmıştır.

Devamını oku
6

ARAMA ÇALIŞMALARINDA BULUNAN İKİ NAAŞIN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Girne açıklarında yaşanan gemi faciasının ardından sürdürülen arama çalışmaları kapsamında geçtiğimiz günlerde ulaşılan iki naaşın kimlik tespitine yönelik DNA çalışmaları tamamlandı.

Devamını oku
78

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, CUMHURİYET MECLİSİ’NDE KONUŞTU…

“HEDEFİMİZ GENÇLERİN KÖYLERİNDE KALMALARINI SAĞLAMAK”

Devamını oku
9

ÜSTEL: “ATTIĞIMIZ HER ADIM ÜLKEMİZİN VE GENÇLERİMİZİN GELECEĞİ İÇİNDİR”

ATEŞLİ SİLAHLAR VE PATLAYICI MADDELER YASALARINDA KARARLI ADIM

ÜSTEL: “ATTIĞIMIZ HER ADIM ÜLKEMİZİN VE GENÇLERİMİZİN GELECEĞİ İÇİNDİR”

ŞEVKETOĞLU: “GEÇMİŞTE BİRÇOK BAŞBAKANIN UZAK DURDUĞU KONUDA ÜSTEL KARARLI BİR ADIM ATTI”

Devamını oku
10

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: “OPTIMUS PRIME’IN GÖREV SÜRESİ TAMAMLANDI”

Başbakan Ünal Üstel, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Ali Başçeri ile birlikte, Girne açıklarında meydana gelen gemi kazasının ardından arama çalışmalarını yürüten Optimus Prime gemisinde, Derinsu Su Altı Mühendislik firması yetkilisi Okan Taktak, gemi kaptanı ve görevli personelle bir araya geldi.

Devamını oku
11
1213141516

KIBRIS TÜRK HALKININ HAKLI SESİNE GÜÇ VEREN BU KARARLI DURUŞ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Başbakan Ünal Üstel, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş’un Avrupa Parlamento Başkanları Konferansı’nda Kıbrıs Türk halkının haklarını savunan açıklamalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Devamını oku
1718

2. MİRAÇ ÇİL İLE ESİLA YALÇIN FUTBOL ANI TURNUVASINA KATILDI...

Başbakan Ünal Üstel, Tatlısu Rauf R. Denktaş Stadı’nda Miraç Çil ve Esila Yalçın anısına düzenlenen 2. Futbol Anı Turnuvası’nın açılışını gerçekleştirdi.

Devamını oku
19202122232425
2627282930311
2345678