BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, GAZİANTEP KARKAMIŞ İLÇESİNDE MEYDANA GELEN HAİN TERÖR SALDIRISI DOLAYISIYLA BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, GAZİANTEP KARKAMIŞ İLÇESİNDE MEYDANA GELEN HAİN TERÖR SALDIRISI DOLAYISIYLA BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI

Gaziantep Karkamış İlçesinde meydana gelen hain terör saldırısı sonucu içlerinde öğretmen ve öğrenci olan 3 kişinin hayatını kaybettiği, 2’si ağır 6 kişinin de yaralandığını derin bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum.

Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve bütünlüğünü bozmaya yönelik hain terör örgütünün girişimlerini bir kez daha lanetliyorum. Meydana gelen bu hain saldırı tüm Türk Milleti’ni ve Kıbrıs Türk Halkı olarak bizleri de büyük bir hüzne boğmuştur. Bu yaşanan terör saldırılarının son bulmasını ümit eder, Anavatan Türkiye’nin acısını yürekten paylaşıyoruz.

Bu elim olayda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim.  

 

 

Print
Yayınlanma tarihi: Kas 21, 2022,
Haber Kategorisi: Basın Açıklamaları,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Mart 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2324252627281
2

Başbakan Ünal Üstel, Ortadoğu’da devam eden ve pek çok ülke gibi Adamızı da etkisi altına alan savaşın bölgesel yansımalarını değerlendirmek üzere Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Başbakan Üstel, “Bölgede artan askeri gerilim, dün İngiliz üslerine yönelik gerçekleştirilen saldırılar ve olası yeni gelişmeler karşısında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin etkilenmesi ihtimaline karşı alınabilecek tedbirleri Sivil Savunma Başkanlığımızla ele aldık. Toplantıda sivil savunma kapasitesi, acil durum planlamaları ve kurumlar arası koordinasyon mekanizmalarını detaylı şekilde gözden geçirdik” dedi.

Devamını oku
345678
9

Başbakan Ünal Üstel, 9 Mart Baf Direnişi ve Şehitlerini Anma Töreni’ne Katıldı...

"HALKIMIZ RAHAT OLSUN"

Törende bir konuşma yapan Başbakan Ünal Üstel , Baf şehitlerini saygı ve minnetle anarak, Kıbrıs Türk halkının varoluş mücadelesinin Osmanlı'nın adayı İngilizlere devretmesinden sonra başladığını hatırlattı.

Devamını oku
101112131415
16171819
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL:  “AP BAŞKANININ TERÖRÜ ÖVMESİ AÇIK BİR SKANDAL VE AKIL TUTULMASIDIR”

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: “AP BAŞKANININ TERÖRÜ ÖVMESİ AÇIK BİR SKANDAL VE AKIL TUTULMASIDIR”

Başbakan Ünal Üstel, Avrupa Parlamentosu Başkanı Roberta Metsola’nın Kıbrıs Türk halkının hafızasında şiddet ve acıyla yer etmiş EOKA’ya ilişkin övgü dolu ifadelerine sert tepki gösterdi. Üstel, açıklamasında söz konusu ifadelerin kabul edilemez olduğunu ve tarihsel gerçekleri çarpıttığını vurguladı.

 

Devamını oku
20
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL:      “SÖZ KONUSU OLAN KIBRIS TÜRK HALKININ VARLIĞIDIR, GERİSİ TEFERRUATTIR”

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL:    “SÖZ KONUSU OLAN KIBRIS TÜRK HALKININ VARLIĞIDIR, GERİSİ TEFERRUATTIR”

Başbakan Ünal Üstel, son günlerde Kıbrıs Türk halkına yönelik tehdit içeren söylem ve gelişmelere dikkat çekerek, bu tablo karşısında birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi çağrısında bulundu.

 

 

Devamını oku
2122
HÜKÜMETTEN EKONOMİYE CAN VERECEK MİLYARLARCA LİRALIK DESTEK

HÜKÜMETTEN EKONOMİYE CAN VERECEK MİLYARLARCA LİRALIK DESTEK

Başbakan Ünal Üstel, istihdamdan tarıma, hayvancılıktan sanayiye kadar birçok alanda üretimi artırmayı, çalışanı korumayı ve ekonomiyi büyütmeyi hedefleyen kapsamlı adımları kamuoyuyla paylaştı.

 

Devamını oku
23242526272829
303112345