BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL MARAŞ FUTBOL SAHASINI ZİYARET ETTİ

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL MARAŞ FUTBOL SAHASINI ZİYARET ETTİ

Başbakan Ünal Üstel, Maraş futbol sahasını ziyaret etti.

Sahanın zemin yenilenmesi, tribünler ve soyunma odası yetersizliği gibi eksiklikler hakkında bilgi alan Başbakan Üstel, sahanın mevcut eksikliklerinin 2024 bütçesine konarak en kısa sürede giderileceğini söyledi. Başbakan Üstel, gençlerin dünyadan kopuk kalmaması gerektiğini vurguladı. 

Ziyarette, TC Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu ve bazı bakanlar da yer aldı.

Başbakan Ünal Üstel gençlerin kendileri için vazgeçilmez olduğunu vurgulayarak, onların ev sahibi olması için Sınırüstü ve Mormenekşe'de  altyapı ihalesine çıktıklarını belirtti.

BaşbakanbÜstel, amaçlarının gençlerin ev sahibi olması, eğitim gördüğü yerlerdeki eksikliklerin giderilmesi, iyi bir ortamda spor müsabakalarını yapıp dünyaya hazır hale gelmeleri olduğunu kaydetti. 

Başbakan Ünal Üstel 2015 yılında hizmete giren Maraş futbol sahasının zemininin yıprandığını, tribünlerinin yetersiz olduğunu ayrıca soyunma odalarının da yenilenmesi gerektiğinin tespit edildiğini belirtti. Başbakan Üstel, eksikliklerin 2024 bütçesine katılarak, en kısa sürede giderileceğini söyledi.

Ambargolara karşı direnen ülke gençliğinin dünyadan uzak kalmaması için elden gelen gayreti göstereceklerini dile getiren Başbakan Üstel, “Gençler dünyadan kopuk kalmamalı. Onlar bu ülkenin teminatıdır” dedi. 

-Feyzioğlu
TC’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu da, TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla ülke gençliğinin geleceğine katkı koyacak pek çok girişime destek vermekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Feyzioğlu, hayallerin ortak, geleceğin ise bir olduğunu kaydetti . 

Feyzioğlu gençlerin gerek ev sahibi olması, gerekse spor müsabakalarını gönüllerince yapabilmeleri için Anavatan Türkiye ile hareket edip, desteklerinin süreceğini vurguladı. Feyzioğlu, iki ülke arasında çok büyük gönül bağı olduğunun altını çizdi. 

 - Diğer konuşmalar

Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu da saha hakkında teknik bilgi vererek, saha yenilenmesi ve 200 kişilik ilave tribünün en kısa sürede yapılması için girişimlerin yapılacağını kaydetti. 

Maraş Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hasan Oy, geçtiğimiz günlerde sahanın bir takım eksikliklerini Başbakan Üstel’e ilettiklerini ve gördükleri ilgiden çok memnun kaldıklarını söyledi. Üstel, sorunların en kısa sürede çözüleceğine inanç belirtti. 

Print
Yayınlanma tarihi: Ara 1, 2023,
Haber Kategorisi: Basın Açıklamaları,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Mayıs 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2728

Başbakan Üstel, Hristodulidis’in savunma anlaşmasına ilişkin açıklamalarını değerlendirdi...

“Kıbrıs Türk halkının haklarını yok sayan girişimleri asla kabul etmiyoruz”

Devamını oku
2930123
456

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, YAPIMI DEVAM EDEN SADRAZAMKÖY YOLU İLE ÇATALKÖY-DEĞİRMENLİK YOLUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU…

“HÜKÜMETİN İSTİKRARLI DURUŞU VE ANAVATAN "TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLE İMZALANAN MALİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLLERİ ÇERÇEVESİNDE UZUN ZAMAN ÖZLENEN YATIRIMLARIN HAYATA GEÇTİ”

Devamını oku
78910
11121314

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, “BİRLİKTE ÜRETİYORUZ" ETKİNLİĞİNE KATILDI…

“ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLERE KARŞI VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTMANIN MUTLULUĞUNU YAŞAMAKTAYIZ”

Devamını oku
15

ÜSTEL: “HİÇ KİMSENİN KIBRIS TÜRK HALKININ ANAVATAN TÜRKİYE İLE BAĞINI KOPARMAYA GÜCÜ YETMEZ!”

ÜSTEL: “HİÇ KİMSENİN KIBRIS TÜRK HALKININ ANAVATAN TÜRKİYE İLE BAĞINI KOPARMAYA GÜCÜ YETMEZ!”

Devamını oku
1617

Üstel: “KKTC’nin TDT Zirvesi’nde Cumhurbaşkanı düzeyinde temsili dış politikamızın başarısıdır

Başbakan Ünal Üstel, KKTC’nin Türk Devletleri Teşkilatı’nın (TDT) Kazakistan’ın Türkistan şehrinde düzenlenen zirvede Cumhurbaşkanı düzeyinde temsil edilmesinin, hükümetin Türkiye’nin desteğiyle son dört yılda yürüttüğü aktif, kararlı ve vizyoner dış politikanın sonucu olduğunu belirtti.

Devamını oku
181920212223
Başbakan Ünal Üstel Güzelyurt Yeni Devlet Hastanesi ve Cypfruvex’teki soğuk hava deposu tesisinde incelemelerde bulundu...

Başbakan Ünal Üstel Güzelyurt Yeni Devlet Hastanesi ve Cypfruvex’teki soğuk hava deposu tesisinde incelemelerde bulundu...

Projede gelinen son aşama hakkında bilgi alan Üstel, hastanenin kısa süre içerisinde halkın hizmetine sunulacağını söyledi

 

Devamını oku
24
Başbakan Ünal Üstel, Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetimini kutladı

Başbakan Ünal Üstel, Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetimini kutladı

Başbakan Ünal Üstel, Kuzey Kıbrıs Türk Gazeteciler Cemiyeti Olağanüstü Genel Kurulunda başkanlığa seçilen Reşat Akar ve yeni yönetimde görev alanları kutladı.

 

Devamını oku
25
Başbakan Ünal Üstel, Cumhuriyet Meclisi’nde Konuştu...

Başbakan Ünal Üstel, Cumhuriyet Meclisi’nde Konuştu...

 

 “Kimsenin basın özgürlüğünü kısıtlamıyoruz…

 

Devamını oku
262728293031
1234567