BAŞBAKAN ERSAN SANER KTEMB BAŞKAN VE HEYETİNİ KABUL ETTİ

BAŞBAKAN ERSAN SANER KTEMB  BAŞKAN VE HEYETİNİ KABUL ETTİ

Başbakan Ersan Saner, Kıbrıs Türk Elektirik Müteahhitleri Birliği (KTEMB) Başkanı Bora Karaçam ve beraberindeki heyeti kabul etti. 

Başbakanlıkta gerçekleşen nezaket ziyareti nitelikli kabulde Birlik faaliyetleri hakkında Başbakan Saner’e bilgi verildi ve görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Print
Yayınlanma tarihi: Haz 4, 2021,
Haber Kategorisi: Basın Açıklamaları,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Aralık 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
24252627
Başbakan Üstel Rum–Lübnan anlaşması ile artan Rum silahlanmasını değerlendirdi.

Başbakan Üstel Rum–Lübnan anlaşması ile artan Rum silahlanmasını değerlendirdi.

 

Başbakan Üstel şunları vurguladı:

“Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin (GKRY), Lübnan ile imzaladığı Münhasır Ekonomik Bölge Sınırlandırma Anlaşması (MEB), KKTC’nin MEB’ini ihlal etmektedir ve KKTC Hükümeti olarak bu anlaşmayı reddediyoruz.”

 

Devamını oku
28
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: “NAMIK KEMAL LİSESİ KIBRIS TÜRK TARİHİDİR, İSMİ DE RUHU DA YAŞAYACAK”

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: “NAMIK KEMAL LİSESİ KIBRIS TÜRK TARİHİDİR, İSMİ DE RUHU DA YAŞAYACAK”

 

Başbakan Ünal Üstel, Namık Kemal Lisesi’nde yürütülen tadilat ve güçlendirme çalışmalarını yerinde inceleyerek, yürütülen projenin yalnızca bir bina yenilemesi değil, Kıbrıs Türk halkının eğitim mirasına sahip çıkma iradesi olduğunu vurguladı. Üstel, öğrencilerin güvenli, çağdaş ve güçlü bir eğitim ortamında öğrenim görmesinin hükümetin en temel önceliklerinden biri olduğunu ifade ederek, bu doğrultuda çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü söyledi.

 

Devamını oku
2930
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234