BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL 21-25 ARALIK MİLLÎ MÜCADELE VE ŞEHİTLER HAFTASI DOLAYISIYLA LEFKOŞA ŞEHİTLER ABİDESİ ÖNÜNDE DÜZENLENEN ANMA TÖRENİNE KATILDI

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL 21-25 ARALIK MİLLÎ MÜCADELE VE ŞEHİTLER HAFTASI DOLAYISIYLA LEFKOŞA ŞEHİTLER ABİDESİ ÖNÜNDE  DÜZENLENEN ANMA TÖRENİNE KATILDI

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL 21-25 ARALIK MİLLÎ MÜCADELE VE ŞEHİTLER HAFTASI DOLAYISIYLA LEFKOŞA ŞEHİTLER ABİDESİ ÖNÜNDE  DÜZENLENEN ANMA TÖRENİNE KATILDI

21-25 Aralık Millî Mücadele ve Şehitler Haftası dolayısıyla Lefkoşa Şehitler Abidesi önünde anma töreni düzenlendi.

Törende, protokol sırasına göre çelenkler anıta sunuldu, saygı duruşu, saygı atışı ve İstiklal Marşı eşliğinde bayraklar göndere çekildi. Tören Anıt Özel Defteri’nin imzalanmasıyla sona erdi.

Anma törenine, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Meclis Başkanı Zorlu Töre, Başbakan Ünal Üstel, Yüksek Mahkeme Başkanı Narin Ferdi Şefik, 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Sezai Öztürk, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Zorlu Topaloğlu, Ana Muhalefet CTP Genel Genel Başkanı Tufan Erhürman, bakanlar, milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi parti başkanları, askerî erkan, muharip dernekler ve diğer yetkililer katıldı.

Print
Yayınlanma tarihi: Ara 21, 2022,
Haber Kategorisi: Basın Açıklamaları,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Mart 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2324252627281
2

Başbakan Ünal Üstel, Ortadoğu’da devam eden ve pek çok ülke gibi Adamızı da etkisi altına alan savaşın bölgesel yansımalarını değerlendirmek üzere Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Başbakan Üstel, “Bölgede artan askeri gerilim, dün İngiliz üslerine yönelik gerçekleştirilen saldırılar ve olası yeni gelişmeler karşısında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin etkilenmesi ihtimaline karşı alınabilecek tedbirleri Sivil Savunma Başkanlığımızla ele aldık. Toplantıda sivil savunma kapasitesi, acil durum planlamaları ve kurumlar arası koordinasyon mekanizmalarını detaylı şekilde gözden geçirdik” dedi.

Devamını oku
345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345