BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL YENİCAMİ AĞDELEN SPOR KULÜBÜ’NÜ KABUL ETTİ

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL YENİCAMİ AĞDELEN SPOR KULÜBÜ’NÜ KABUL ETTİ

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, YENİCAMİ AĞDELEN SPOR KULÜBÜ’NÜ KABUL ETTİ

“SPORA VEDİĞİMİZ DESTEK KATLANARAK DEVAM EDECEKTİR”

Başbakan Ünal Üstel, Yenicami Ağdelen Kulübü Başkanı Ahmet Gençosman ile yönetim kurulunu Başbakanlık Şeref salonunda kabul etti.

Kabulde Başbakan Ünal Üstel’e spordan sorumlu Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu eşlik etti.

Kabulde bir konuşma gerçekleştiren Başbakan Ünal Üstel, “1970’li yıllardan itibaren Lefkoşa’nın önde gelen spor kulüplerinden biri olan Yenicami Ağdelen Kulübü’nü ağırlamak bizlere mutluluk veren bir olaydır. Yenicami Ağdelen Kulübü ülkemiz futbol takımlarının önünü açan, yol gösteren nadide kulüplerden biridir. Bu kulübümüzün başarılı olması taraftarlarını mutlu edeceği gibi bizleri de mutlu edecektir. Görevde bulunan Başkan Ahmet Gençosman ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum" dedi.

Hükümet olarak Yenicami Ağdelen Kulübü gibi ülkemizde bulunan tüm kulüplere gereken desteğin verildiğini belirten Başbakan Ünal Üstel, "İnanıyoruz ki hükümetimizin kulüplere vereceği desteklerle ülkemizdeki futbolda çok daha iyi seviyeye çıkarılacaktır. Hükümetimiz sadece futbola destek vermekte kalmamakta ülkede var olan her çeşit spor alanına da katkı sağlamaktadır. Amacımız ülke gençliğimizi spora yönlendirmektir. Dileğimiz sporla uğraşan genç bir nesil yaratmaktır. Bir ülkenin sporla uğraşan genci ne kadar fazla olursa, o ülkenin de geleceği o kadar aydınlık olur. Sporla uğraşan gençler başarıyı isteyen, başarılı olabilmek için elinden geleni yapan gençlerdir ve bu gençlerin spordan kaynaklı kazandıkları bu alışkanlık bir ülkenin geleceği için çok önemli bir durumdur” şeklinde konuştu.

Zaman zaman spor kulüpleri ile bir araya gelerek yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi aldıklarını ifade eden Başkan Ünal Üstel, “Yenicami Ağdelen Kulübü’nün tarafımıza yapmış olduğu talep üzerine Yusuf Kaptan Sahası’nın keşif raporu hazırlanarak eksiklikler saptanmıştır. İlk etapta Yusuf Kaptan sahasının zemini yenilecek sonrasında da kalan eksiklikler giderilecektir. Bu vesileyle Başbakanlık olarak Yusuf Kaptan sahasının zeminin tamamlaması için gereken desteği vereceğimizi buradan bir kez daha belirtmek isterim” dedi.

Yenicami Ağdelen Kulübü Başkanı Ahmet Gençosman da bir konuşma yaparak, “Yenicami Ağdelen Spor kulübü yönetimi olarak kulübümüzün yapacağı yeni yatırımlarla ülke sporunun gelişmesi ve kendi kulübümüzün başarılı olabilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu doğrultuda kulübümüzde tespit ettiğimiz eksikliklerden bir tanesi de Yusuf Kaptan sahasının zemininde problemler olduğudur. Bundan dolayı Yusuf Kaptan Sahasının zeminin yeniden yapılması için Başbakanımız Ünal Üstel'e talebimiz olmuştu. Başbakanımız bu talebimizi geri çevirmeyerek, zaman kaybetmeden gereken talimatı vermiştir. Verilen talimatla birlikte saha zeminin yenilenmesi için gereken çalışmalar başlamıştır. Bu konuda bizlere hiç düşünmeden destek olan Başbakanımız Ünal Üstel’e Kulübümüz yöneticileri, taraftarları ve sporcuları adına teşekkür ederiz” dedi.

Print
Yayınlanma tarihi: Nis 18, 2024,
Haber Kategorisi: Basın Açıklamaları,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Kasım 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
272829
Başbakan Ünal Üstel, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Heyetini Kabul Etti

Başbakan Ünal Üstel, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Heyetini Kabul Etti

 

Kabulde bir konuşma yapan Başbakan Üstel, Kıbrıs Türk halkının varoluş mücadelesinin 1950’li yıllarda başladığını hatırlatarak, Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nin büyük desteğiyle Kıbrıs Türk halkının özgürlük ve egemenlik mücadelesini başarıyla tamamladığını söyledi.

 

Devamını oku
30311
Başbakan Üstel: “Siyasi istikrar ve turizm politikalarının devamlılığı sektörün en büyük güvencesidir”

Başbakan Üstel: “Siyasi istikrar ve turizm politikalarının devamlılığı sektörün en büyük güvencesidir”

 

“Ercan Havalimanı, Girne Antik Liman ve Ada Kıbrıs projeleriyle turizmde tarihi bir dönüşüm başlattık”

 

Başbakan Ünal Üstel, Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği’nin (KITSAB) 34. Olağan Genel Kurulu’na katılarak yaptığı konuşmada, turizmin Kuzey Kıbrıs ekonomisinin kalbi olduğunu vurguladı.

 

Devamını oku
2
345
Başbakan Üstel, Adıyaman’a Gidiyor: “Çocuklarımıza Adalet Sözümüz Var”

Başbakan Üstel, Adıyaman’a Gidiyor: “Çocuklarımıza Adalet Sözümüz Var”

 

Yarın Adıyaman’da görülecek, Şampiyon Meleklerimiz de dahil olmak üzere 72 kişinin hayatını kaybettiği İsias Otel davasında kamu görevlilerine ilişkin duruşma öncesinde, Başbakan Ünal Üstel ve beraberindeki heyet bugün Adıyaman’a hareket etti.

 

Devamını oku
6789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
1234567