BAŞBAKAN DR. FAİZ SUCUOĞLU, KIBRIS TÜRK MEMUR SENDİKASI6. OLAĞAN GENEL KURULUNA KATILDI

BAŞBAKAN DR. FAİZ SUCUOĞLU, KIBRIS TÜRK MEMUR SENDİKASI6. OLAĞAN GENEL KURULUNA KATILDI

Başbakan Dr. Faiz Sucuoğlu,Kıbrıs Türk Memur Sendikası 6.Olağan Genel Kurulu’na katıldı.

Başbakan Faiz Sucuoğlu Genel Kurul’da yaptığı konuşmada ; içinde bulunan sürecin; son 10 yılların ekonomik anlamda en sıkıntılı süreci olduğunu kaydederek, Rusya-Ukrayna savaşının özellikle Avrupa, komşu ülkeler ve KKTC’yi derinden etkilmeye devam ettiğini söyledi.

Özellikle akaryakıttaki aşırı yükselmenin, dözvizdeki dengesiz artışın tüm ekonomik dengeleri altüst ettiğini söyleyen Sucuoğlu, bu sıkıntılı dönemi Kıbrıs Türk halkının yeneceğini kaydetti.

Başbakan Faiz Sucuoğlu, “Hepimiz elimizi taşın altına koyma dönemi içerisindeyiz gönül; çok güzel şeyleri vermek hakları daha da artırmak ister. Çalışanların gelirini daha da artırmak ister. Kısa da olsa bu süreci hep birlikte yaşayıp daha sonra bu sorunları geride bırakıp hak ettiğimiz noktaya kavuşacağız” dedi.

Başbakan Sucuoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin bu tip sıkıntılı dönemleri kısa sürede atlatabilecek kabiliyette olduğunu söyledi.

Sıkıntılı sürecin atlatılması için yoğun bir şekilde çalıştıklarını da vurgulayan Sucuoğlu, Kıbrıs Türkü’nün çok daha zor dönemleri başarı ile atlatmayı bildiğini belirterek mücadeye devam edeceklerini kaydetti.

 
 
Print
Yayınlanma tarihi: Mar 25, 2022,
Haber Kategorisi: Basın Açıklamaları,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Eylül 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
25262728293031
12
Başbakan Ünal Üstel, Lapta Huzurevi ve Gençlik Kampı Yolunda Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi

Başbakan Ünal Üstel, Lapta Huzurevi ve Gençlik Kampı Yolunda Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi

 

"HALKIMIZA VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTARAK ADANIN EN GÜZEL YOLLARINDAN BİRİNİ HAYATA GEÇİRİYORUZ"

 

Başbakan Ünal Üstel, Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı ile birlikte uzun süredir devam eden ve 2012 yılında ihalesi yapılmasına rağmen bugüne kadar hayata geçirilemeyen Lapta Huzurevi ve Gençlik Kampı Yolunda incelemelerde bulundu.

 

Devamını oku
3
Başbakan Ünal Üstel, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı…

Başbakan Ünal Üstel, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı…

 

Başbakan Ünal Üstel’in mesajı şöyle;

 

“Bu gece idrak edeceğimiz Mevlid Kandili, Müslüman alemi için büyük bir manevi öneme sahiptir. Bu mübarek gecede, halkımızın dualarının kabul olmasını, kalplerimizin huzurla dolmasını temenni ediyorum.

 

Devamını oku
4567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345