BAŞBAKAN DT. ÜNAL ÜSTEL’İN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

BAŞBAKAN DT. ÜNAL ÜSTEL’İN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA,  GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Gençliği’ne armağan ettiği “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı”nı Anavatan Türkiye ile eş zamanlı, aynı coşku ile kutluyoruz.

Atatürk, bu anlamlı günü genç nesillere armağan ederek, onlara ülkelerini daha çağdaş yarınlara taşıyacaklarına dair ne denli büyük bir inanç duyduğunu ortaya koymuştur.  Bizler de gençlerimize aynı şekilde güveniyor ve siz gençlerimizin onurlu tarihimizden aldığınız ilhamla, manevi değerlerinize sahip çıkacağınıza, şartlar her ne olursa olsun emin adımlarla, aklın ve bilimin ışığında yürüyerek ülkenizi daha güzel yarınlara taşıyacağınıza yürekten inanıyorum ve sizlere güveniyorum.

Gençlerimizi kendine güvenen, donanımlı, manevi değerlerine sahip çıkan, çalışkan ve üretken insanlar olarak yetiştirmek en önemli görevimizdir. Tüm imkânlarımızla gençlerimizin yanında olacağımızı, içinde bulunduğumuz yüzyılın zorluklarında mücadele ederken ve kendilerine her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” nı en içten duygularımla kutluyorum.

 

 

Print
Yayınlanma tarihi: May 18, 2022,
Haber Kategorisi: Basın Açıklamaları, Mesajlar,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Şubat 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2627282930311
2345678
910111213
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, İSKELE KAPALI PAZAR YERİ VE TERMİNAL ALANI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, İSKELE KAPALI PAZAR YERİ VE TERMİNAL ALANI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

 

ÜSTEL: “BİR YERDE SİYASİ İSTİKRAR VARSA O YERDE PROJELER GERÇEKLEŞTİRİLİR.”

 

Devamını oku
1415
16171819202122
2324252627281
2345678