BAŞBAKAN FAİZ SUCUOĞLU, ERCAN HAVALİMANI’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU... YENİ KARARI AÇIKLADI

BAŞBAKAN FAİZ SUCUOĞLU, ERCAN HAVALİMANI’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU... YENİ KARARI AÇIKLADI

BAŞBAKAN FAİZ SUCUOĞLU, 29 KASIM İTİBARIYLA PCR TESTİ OLMAYANLARIN KKTC' YE GELECEK UÇAKLARA ALINMAYACAĞINI AÇIKLADI

Başbakan Faiz Sucuoğlu, Ercan Havalimanı’nda, gelen yolcuları işlem süresini azaltmak amacıyla 29 Kasım Pazartesi gününden itibaren turuncu ülkelerden gelecek yolcuların uçağa binmeden PCR test sonucu ibraz etmesi gerekeceğini açıkladı

Sucuoğlu, Ercan Havalimanı’nda, gelen yolcuların giriş işlemlerinde yaşadığı gecikmelere çözüm bulma amacıyla havalimanında incelemelerde bulundu.

İnceleme ve paydaşlarla yaptığı toplantı sonrası basına açıklama yapan Başbakan Sucuoğlu, bir çözüm ürettiklerini, 29 Kasım' da yeni uygulama devreye gireceğini açıkladı.

SUCUOĞLU: “BU KAOTİK DURUM KALKACAK"

Başbakan Faiz Sucuoğlu, 29 Kasım itibarıyla turuncu kategorideki ülkelerden gelecek yolculardan uçağa binmeden negatif sonuçlu PCR testi aranacağını, KKTC'de havalimanında test yapılmayacağını söyledi.

Başbakan'a incelemelerinde Başbakan Yardımcısı, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Sağlık Bakanı Ali Pilli, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Resmiye Canaltay, Havalimanında teknolojik uygulamalardan sorumlu Kuzey Kıbrıs Turkcell yetkilileri ve Kıbrıs Türk Otelciler Birliği Başkanı Dimağ Çağıner de eşlik etti.

Ercan T&T Havalimanı Genel Müdürü Serhat Özçelik de Başbakan'a sıkıntılar hakkında bilgi verdi.

Print
Yayınlanma tarihi: Kas 26, 2021,
Haber Kategorisi: Basın Açıklamaları,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Haziran 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
25

Başbakan Ünal Üstel, Cumhuriyet Meclisi’nde Konuştu...

“Kimsenin basın özgürlüğünü kısıtlamıyoruz…

Devamını oku
26

Başbakan Ünal Üstel, Kurban Bayramı Mesajı Yayınladı...

“Bayramlar, sevginin, hoşgörünün ve birlik ruhunun büyüdüğü en anlamlı zamanlardır”

Devamını oku
2728293031
12

Başbakan Ünal Üstel, Ankara temasları kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile bir araya geldi.

Başbakanlık’tan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ile gerçekleştirilen görüşmede, bu ay KKTC’de imzalanması planlanan anlaşma kapsamında KKTC’ye doğal gaz ulaştırılmasını öngören ve “Yüzyılın Projesi” olarak nitelendirilen doğal gaz boru hattı projesinde gelinen son aşama ile yürütülen çalışmalar ele alındı.

Devamını oku
345

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, UWW PLAJ GÜREŞİ DÜNYA SERİSİ'NDE “EN İYİ TEKNİK” ÖDÜLÜNÜ KAZANAN ÖMER ÖZYILDIRIM’I KABUL ETTİ

Başbakan Ünal Üstel, Türkiye Milli Takımı adına yarışarak UWW Plaj Güreşi Dünya Serisi 2. Etabı’nda erkekler kategorisinde verilen “Erkekler En İyi Teknik (Top Technique)” ödülünün sahibi olan KKTC ve Türkiye Güreş Milli Takımı sporcusu Ömer Özyıldırım ile antrenörü Celal Keleş’i kabul etti.

Devamını oku
67
89

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, MİLLİ YÜZÜCÜ DOĞUKAN ULAÇ’I KABUL ETTİ

Başbakan Ünal Üstel, Türkiye Açık Su Milli Takım Seçmeleri ve Türkiye Şampiyonası’nda 5 kilometre yarışını birinci tamamlayarak Türkiye şampiyonu olan ve 4-8 Ağustos tarihleri arasında Paris’te düzenlenecek Avrupa Açık Su Yüzme Şampiyonası’nda Türkiye Milli Takımı kadrosunda yer alma hakkı kazanan

Kıbrıslı Türk milli yüzücü Doğukan Ulaç’ı kabul ederek görüştü.

Devamını oku
10
Başbakan Ünal Üstel, Türkiye İçişleri Bakanı Çiftçi’yi kabul etti...

Başbakan Ünal Üstel, Türkiye İçişleri Bakanı Çiftçi’yi kabul etti...

“ Türkiye sayesinde güven ve huzur içinde yaşıyoruz”

 

Devamını oku
11121314
15161718192021
22232425262728
293012345