BRTK 58’İNCİ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR… BAŞBAKAN FAİZ SUCUOĞLU, ÖZKURT’U KABUL ETTİ

BRTK 58’İNCİ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR… BAŞBAKAN FAİZ SUCUOĞLU, ÖZKURT’U KABUL ETTİ

KURUM MÜDÜRÜ MERYEM ÖZKURT, KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA, DEVLET VE HÜKÜMET YETKİLİLERİ İLE SİYASİ PARTİLERE BAŞLATTIĞI ZİYARETLERİ SÜRDÜRDÜ

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu 58’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

Kurum Müdürü Meryem Özkurt, kuruluş yıldönümü dolayısıyla, devlet ve hükümet yetkilileri ile siyasi partilere başlattığı ziyaretleri dün de sürdürdü.

Ziyaretler çerçevesinde, Başbakan Faiz Sucuoğlu, BRT Müdürü Meryem Özkurt’u kabul etti.

Başbakan Faiz Sucuoğlu, Özkurt’u kabulünde, BRT’nin kuruluşundan bugüne kadar geçen 58 yılın, Kıbrıs Türk halkının nereden nereye geldiğini gösterdiğini söyledi.

Sucuoğlu, Kıbrıs Türk halkının mücadele yıllarında BRT vasıtasıyla bilgiye ulaştığını belirterek, “1963’ten bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum çünkü BRT, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti için ve Kıbrıs Türk halkı için olmazsa olmazdır” dedi.

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Müdürü Meryem Özkurt, Başbakan Faiz Sucuoğlu’nu, 24 Aralık’ta düzenlenecek kuruluş yıl dönümü resepsiyonuna davet etti.

Meryem Özkurt, ziyarette Başbakan Sucuoğlu’na BRT ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Özkurt, pandemi döneminde BRT personelinin özverili çalışmalarından da bahsetti.

Başbakan Faiz Sucuoğlu da “BRT bizim kıymetlimiz, aslında bu 58 yıl, Kıbrıs Türk halkının nereden nereye geldiğine paralellik gösteriyor” dedi.

Sucuoğlu, “Teknikten anlayan tekniker büyüklerimizin ‘Bayrak’ anonsuyla, başladığı ve şu anda tüm Kuzey Kıbrıs’a, Türkiye’ye ve çevre ülkelere, yurt dışındaki soydaşlarımıza hitap eden bir kurum haline geldi. 1963’ten bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum çünkü BRT, KKTC için ve Kıbrıs Türk halkı için olmazsa olmazdır” dedi.

Başbakan Sucuoğlu, mücadele yıllarında Kıbrıs Türk toplumunun BRT vasıtası ile bilinçlendirildiğini ve 60’lı 70’li yıllarda halkın kantonlar şeklinde adanın çeşitli bölgelerine hapsedildiği dönemlerde, bilgilerin hep Bayrak Radyosu’ndan alındığını söyledi.

Sucuoğlu, “BRT eşittir Kıbrıs Türkü’nün mücadelesi ve ta kendisi… Bundan dolayı ben önümüzdeki süreçte nice 58 yıllar diliyorum… BRT’nin en üst seviyede her türlü olanağın sağlanması suretiyle, halka verdiği hizmet kalitesini ve hizmet çeşitliliğini artırmasını diliyorum” dedi.

Print
Yayınlanma tarihi: Ara 21, 2021,
Haber Kategorisi: Basın Açıklamaları,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Ağustos 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2829
Başbakan Ünal Üstel, Yeni Maraş Sağlık Merkezi açılış törenine katıldı...

Başbakan Ünal Üstel, Yeni Maraş Sağlık Merkezi açılış törenine katıldı...

SAĞLIKTA ÖNEMLİ ADIM; YENİ MARAŞ SAĞLIK MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

Devamını oku
3031
Hükümetten tarihi çifte adım: Asgari ücrette yeni dönem ve sağlıkta önemli düzenleme

Hükümetten tarihi çifte adım: Asgari ücrette yeni dönem ve sağlıkta önemli düzenleme

Hükümet, çalışma hayatı ve sağlık alanında uzun yıllardır tartışma konusu olan iki önemli konuda tarihi adımlar attı. Asgari ücrette yıllardır süregelen adaletsizlik sona erdirilirken, sosyal sigorta emeklileri ve bazı sosyal yardımlardan yararlanan vatandaşlar için ilaç katkı payı uygulaması da tamamen kaldırıldı.

 

Devamını oku
123
45678910
111213141516
Başbakan Ünal Üstel, Güzelyurt Sosyal Konut Kura Çekimi Törenine Katıldı

Başbakan Ünal Üstel, Güzelyurt Sosyal Konut Kura Çekimi Törenine Katıldı

 

Başbakan Ünal Üstel, 1. Etap Güzelyurt Sosyal Konut Projesi için başvuran vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen kura çekim törenine katıldı.

 

Devamını oku
17
18192021222324
25262728293031
1234567