Başbakan Ünal Üstel “Kıbrıs Türk Halkı'nı esaretten özgürlüğe ulaştıran, Ada’nın geneline huzur getiren 20 Temmuz Mutlu Barış Harekatı’nın 50. yılını idrak etmenin büyük onur ve mutluluğunu yaşıyoruz".
Başbakan Ünal Üstel "Kıbrıs Türk Halkı’nın varoluş mücadelesi içerisinde, gazetelerimizin ve gazetecilerimizin tarihi önemini, unutamayız."
Başbakan Ünal Üstel "Hükümet olarak, çocuklarımızın haklarını korumak ve onlara daha güzel bir gelecek sunmak için çalışıyoruz"
ARAMA ÇALIŞMALARINDA BULUNAN İKİ NAAŞIN KİMLİĞİ BELİRLENDİ, YENİ BİR NAAŞA DAHA ULAŞILDI
Girne açıklarında yaşanan gemi faciasının ardından sürdürülen arama çalışmaları kapsamında, hafta sonu bulunan iki naaş üzerinde yapılan DNA çalışmaları tamamlandı. Naaşlardan birinin henüz 5 yaşındaki Mehmet Asaf Biçer’e, diğerinin ise Nihat Pancar’a ait olduğu belirlendi.
Başbakan Ünal Üstel, Devlet Laboratuvarı’nın yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı...
“Yeni Devlet Laboratuvarı Dünya Standartlarında”
Üstel: “Söz uçar, eser kalır sözünden yola çıktık ve eserlerimizle ülkemize mühür vurduk”
“Biz hiçbir sözümüzü havada bırakmadık”
BİR NAAŞA DAHA ULAŞILDI
Girne açıklarında yaşanan gemi kazasının ardından başlatılan arama çalışmaları neticesinde bir naaşa daha ulaşıldı.
Girne açıklarında yaşanan gemi kazasının ardından sürdürülen arama çalışmaları neticesinde bugün bir naaşa daha ulaşılmıştır.
ARAMA ÇALIŞMALARINDA BULUNAN İKİ NAAŞIN KİMLİĞİ BELİRLENDİ
Girne açıklarında yaşanan gemi faciasının ardından sürdürülen arama çalışmaları kapsamında geçtiğimiz günlerde ulaşılan iki naaşın kimlik tespitine yönelik DNA çalışmaları tamamlandı.
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, CUMHURİYET MECLİSİ’NDE KONUŞTU…
“HEDEFİMİZ GENÇLERİN KÖYLERİNDE KALMALARINI SAĞLAMAK”
ÜSTEL: “ATTIĞIMIZ HER ADIM ÜLKEMİZİN VE GENÇLERİMİZİN GELECEĞİ İÇİNDİR”
ATEŞLİ SİLAHLAR VE PATLAYICI MADDELER YASALARINDA KARARLI ADIM
ŞEVKETOĞLU: “GEÇMİŞTE BİRÇOK BAŞBAKANIN UZAK DURDUĞU KONUDA ÜSTEL KARARLI BİR ADIM ATTI”