BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL’İN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL’İN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

İletişim ve haberleşme alanlarında yaşanan hızlı gelişim ve dönüşüm ile birlikte bilgiye ve habere erişim kanallarının her geçen gün arttığı ve hızlandığı günümüz dünyasında, basın mensubu arkadaşlarımız demokratik toplumun en önde gelen haklarından olan doğru ve tarafsız haber alma özgürlüğünü sağlayarak çok önemli bir görevi icra etmektedirler.

Günümüzde bilgi ve haberlerin en hızlı yayıldığı kanalların başında gelen sosyal medya, hayatımıza sağladığı kolaylıklar bakımından oldukça hassas bir noktada bulunmaktadır. Medya kuruluşlarımızın ve basın mensuplarımızın demokrasimizin, ülkemizin ve toplumsal değerlerimizin korunması yanında küresel ortamdaki değişimlerin bölgesel ve ülkemiz üzerindeki etkileri hakkında bizleri aydınlatmaya devam etmektedir. Bu nedenle mesleğin gerektirdiği etik ve ahlak kuralları doğrultusunda görevlerini zor şartlarda yerine getiren basın mensuplarımızın ilkeli ve sorumlu habercilikten taviz vermeyerek, ülkemizde medya ve iletişimin daha da gelişmesine katkı sağlamaya devam etmelerinden büyük memnuniyet duyuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, K.K.T.C. basın yayın kurum kuruluşlarında büyük bir özveriyle görev ifa eden tüm basın mensuplarının bundan sonra da bu sorumluluklarının bilinciyle hareket edeceklerine olan inancımla, bütün basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

 

Print
Yayınlanma tarihi: Oca 10, 2023,
Haber Kategorisi: Basın Açıklamaları, Mesajlar,
Yorumlar: 0,
Etiketler:
«Ekim 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2829

ARAMA ÇALIŞMALARINDA BULUNAN İKİ NAAŞIN KİMLİĞİ BELİRLENDİ, YENİ BİR NAAŞA DAHA ULAŞILDI

Girne açıklarında yaşanan gemi faciasının ardından sürdürülen arama çalışmaları kapsamında, hafta sonu bulunan iki naaş üzerinde yapılan DNA çalışmaları tamamlandı. Naaşlardan birinin henüz 5 yaşındaki Mehmet Asaf Biçer’e, diğerinin ise Nihat Pancar’a ait olduğu belirlendi.

Devamını oku
30123

BİR NAAŞA DAHA ULAŞILDI

Girne açıklarında yaşanan gemi kazasının ardından başlatılan arama çalışmaları neticesinde bir naaşa daha ulaşıldı.

Devamını oku
4
5

BİR NAAŞA DAHA ULAŞILDI

Girne açıklarında yaşanan gemi kazasının ardından sürdürülen arama çalışmaları neticesinde bugün bir naaşa daha ulaşılmıştır.

Devamını oku
6

ARAMA ÇALIŞMALARINDA BULUNAN İKİ NAAŞIN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Girne açıklarında yaşanan gemi faciasının ardından sürdürülen arama çalışmaları kapsamında geçtiğimiz günlerde ulaşılan iki naaşın kimlik tespitine yönelik DNA çalışmaları tamamlandı.

Devamını oku
78

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, CUMHURİYET MECLİSİ’NDE KONUŞTU…

“HEDEFİMİZ GENÇLERİN KÖYLERİNDE KALMALARINI SAĞLAMAK”

Devamını oku
9

ÜSTEL: “ATTIĞIMIZ HER ADIM ÜLKEMİZİN VE GENÇLERİMİZİN GELECEĞİ İÇİNDİR”

ATEŞLİ SİLAHLAR VE PATLAYICI MADDELER YASALARINDA KARARLI ADIM

ÜSTEL: “ATTIĞIMIZ HER ADIM ÜLKEMİZİN VE GENÇLERİMİZİN GELECEĞİ İÇİNDİR”

ŞEVKETOĞLU: “GEÇMİŞTE BİRÇOK BAŞBAKANIN UZAK DURDUĞU KONUDA ÜSTEL KARARLI BİR ADIM ATTI”

Devamını oku
10

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: “OPTIMUS PRIME’IN GÖREV SÜRESİ TAMAMLANDI”

Başbakan Ünal Üstel, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Ali Başçeri ile birlikte, Girne açıklarında meydana gelen gemi kazasının ardından arama çalışmalarını yürüten Optimus Prime gemisinde, Derinsu Su Altı Mühendislik firması yetkilisi Okan Taktak, gemi kaptanı ve görevli personelle bir araya geldi.

Devamını oku
11
1213141516

KIBRIS TÜRK HALKININ HAKLI SESİNE GÜÇ VEREN BU KARARLI DURUŞ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Başbakan Ünal Üstel, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş’un Avrupa Parlamento Başkanları Konferansı’nda Kıbrıs Türk halkının haklarını savunan açıklamalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Devamını oku
1718

2. MİRAÇ ÇİL İLE ESİLA YALÇIN FUTBOL ANI TURNUVASINA KATILDI...

Başbakan Ünal Üstel, Tatlısu Rauf R. Denktaş Stadı’nda Miraç Çil ve Esila Yalçın anısına düzenlenen 2. Futbol Anı Turnuvası’nın açılışını gerçekleştirdi.

Devamını oku
19202122232425
2627282930311
2345678
«Ekim 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678