Türkiye’de deprem felaketi meydana gelen 11 ilde yaşayan ve KKTC üniversitelerinde öğrenim gören çocuklarımızın eğitimleri ile ilgili olarak, özel ve alternatifli kararlar üretme çalışmalarımız devam ediyor. Ailelerini, evlerini, her şeylerini kaybeden öğrencilerimizin, birbirlerinin yanında durarak, birbirlerine tutunarak bu zor günleri atlatmak istemelerinden daha insani bir talep olamaz. Deprem bölgelerinde yaşamayan öğrencilerimiz için eğitim süreci normal şekli ile devam edecek. Deprem bölgelerinde yaşayan öğrencilerimiz ise lütfen sabırlı ve rahat olsunlar. Milli Eğitim Bakanlığımız çok kısa bir süre içerisinde üniversitelerimizle yürüttüğü çalışmalarının sonucunda, deprem bölgelerinde yaşayan ve felaketle yüzleşen öğrencilerimizin eğitim açısından herhangi bir kayba uğramaması için hazırladığı alternatifleri kamuoyu ile paylaşacaktır.
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL VADİLİ SÜT TOPLAMA MERKEZİ AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL “KIBRIS TÜRK TOPLUMU ÜRETİMDEN KOPARILAMAYACAK”
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL YENİLENEN LEFKOŞA MEVLEVİ MÜZESİ AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL “KÜLTÜREL MİRASLARIN GENÇLERE AKTARILMASI İÇİN FEDAKARLIKLA ÇALIŞIYORUZ”
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL KATILDIĞI BALKANTÜRKSİAD TOPLANTISINDA KONUŞTU
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL "KIBRIS TÜRK HALKI 1950'LERDEN BERİ VAROLUŞ MÜCADELESİ VERİYOR"
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL HÜKÜMETİN ÜÇ YILI AŞKIN SÜREDİR YÜRÜTTÜĞÜ ÇALIŞMALAR VE SON DÖNEMDEKİ GELİŞMELER HAKKINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL "HALKIMIZIN REFAHI, HUZURU VE GÜVENLİĞİ EN BAŞTA GELEN GAİLEMİZDİR"
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL GAZZE’YE YARDIM TAŞIYAN GEMİYİ ENGELLEYEN İSRAİL’İ KINADI
Başbakan Ünal Üstel, Gazze’ye insani yardım ulaştırmak üzere yola çıkan ve içinde Türk vatandaşları da olan 12 insan hakları savunucusunun bulunduğu Madleen gemisine, İsrail güçleri tarafından düzenlenen saldırıyı şiddetle kınadı.
BAŞBAKAN ÜSTEL, TÜRK DÜNYASI TİCARET FUARI’NDA
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ünal Üstel, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen 2. Türk Devletleri Ticaret ve Yatırım İşbirliği Forumu ve Fuarı’nı ziyaret etti.