Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Komitesi’nin (KKTC AFAD) girişimleriyle 10 Şubat Cuma günü KKTC’den Türkiye’ye Afete özel 1 uçak seferi planlanmıştır. Buna göre; 10 Şubat Cuma 2023 13.00 Ercan – Adana Deprem felaketinden etkilenenler için düzenlenen bu seferden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız; Başvuru için Başbakanlık Afet ve Acil Durum Komitesi (KKTC AFAD) 0392 601 11 60, 0392 601 11 04 ve 0533 874 00 93 telefon numaralarını veya Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı telefon numaraları olan 0542 880 76 44 veya 0533 863 82 88 telefon numaralarını arayarak kayıt yaptırabilir.
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL VADİLİ SÜT TOPLAMA MERKEZİ AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL “KIBRIS TÜRK TOPLUMU ÜRETİMDEN KOPARILAMAYACAK”
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL YENİLENEN LEFKOŞA MEVLEVİ MÜZESİ AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL “KÜLTÜREL MİRASLARIN GENÇLERE AKTARILMASI İÇİN FEDAKARLIKLA ÇALIŞIYORUZ”
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL KATILDIĞI BALKANTÜRKSİAD TOPLANTISINDA KONUŞTU
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL "KIBRIS TÜRK HALKI 1950'LERDEN BERİ VAROLUŞ MÜCADELESİ VERİYOR"
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL HÜKÜMETİN ÜÇ YILI AŞKIN SÜREDİR YÜRÜTTÜĞÜ ÇALIŞMALAR VE SON DÖNEMDEKİ GELİŞMELER HAKKINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL "HALKIMIZIN REFAHI, HUZURU VE GÜVENLİĞİ EN BAŞTA GELEN GAİLEMİZDİR"
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL GAZZE’YE YARDIM TAŞIYAN GEMİYİ ENGELLEYEN İSRAİL’İ KINADI
Başbakan Ünal Üstel, Gazze’ye insani yardım ulaştırmak üzere yola çıkan ve içinde Türk vatandaşları da olan 12 insan hakları savunucusunun bulunduğu Madleen gemisine, İsrail güçleri tarafından düzenlenen saldırıyı şiddetle kınadı.
BAŞBAKAN ÜSTEL, TÜRK DÜNYASI TİCARET FUARI’NDA
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ünal Üstel, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen 2. Türk Devletleri Ticaret ve Yatırım İşbirliği Forumu ve Fuarı’nı ziyaret etti.