Başbakan Ünal Üstel “İsias Otel davasının ilk duruşmasına 100 kişilik geniş bir ekiple katılarak, Adıyaman’da çok açık bir mesaj verdik”
Başbakan Ünal Üstel, doğal afetleri felakete çevirenin, insanların yaptığı yaşamsal hatalar olduğuna dikkat çekerek “Biz bu acılar gelecekte de yaşanmasın diye buradayız” dedi.
Başbakan Ünal Üstel Şanlıurfa Gap havalimanı'nda düzenlediği basın toplantısında, İsias Otel davasının Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yaşayan herkesin ortak davası olduğunu vurguladı.
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL “RUMLARIN OYUNUNA GELMEYECEĞİZ, FEDERASYON MASASINA OTURMAYACAĞIZ”
Başbakan Ünal Üstel ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ortak basın toplantısı düzenledi.
Başbakan Ünal Üstel’in yaptığı açıklama şöyle:
Başbakan Ünal Üstel, Girne açıklarında meydana gelen deniz kazasının ardından aralıksız sürdürülen arama çalışmalarında bir insanımızın daha naaşına ulaşıldığını açıkladı.
Başbakan Üstel’in açıklaması şöyle: