Başbakan Ünal Üstel, hükümetin göreve geldiğinde yarım kalan projeleri ve altyapıları tamamlayacağı sözünü verdiğini, bu doğrultuda projelerin tamamlanmakta olduğunu, yeni projelerin de hayata geçeceğini söyledi.
Başbakan Ünal Üstel, yolun 3-4 ay içinde tamamlanacağını ve trafikle ilgili hiçbir sıkıntının kalmayacağını söyleyerek, katkı koyan herkese teşekkür etti.
Başbakan Ünal Üstel, KKTC Taekwondo Judo Karate Akido Hapkido Kungfu Kurash Wushu Federasyonu Başkanı Eyüp Zafer Gökbilen ile Azerbaycan’da gerçekleşen şampiyonaya katılarak madalya kazanan sporcuları ve teknik heyeti kabul etti.
Başbakan Ünal Üstel yaptığı konuşmada, Büyükkonuk Eko Gün etkinliğiyle hem ülke kültürünün yaşatıldığına, hem de bölge kadınlarının ev ekonomisine katkı sağlandığına işaret etti.
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL "TÜRKİYE SADECE ADADAKİ TOPRAKLARIN DEĞİL, KIBRIS TÜRKÜ’NÜN DE GARANTİSİDİR"
BAŞBAKAN ÜSTEL, BRTK TEMSİLCİLERİNİ KABUL ETTİ
“BİRİKMİŞ SORUNLARI ÇÖZME İRADESİ ORTAYA KOYDUK”
Başbakan Ünal Üstel, “Gazilik Kartı-Gazilik Beratı Takdim Töreni”ne katıldı...
“Devletimizden asla vazgeçmeyeceğiz”
2026 TÜK ZAHİRE ALIM FİYATLARI AÇIKLANDI ÇİFTÇİLERDEN HÜKÜMETE VE ÜSTEL'E TEŞEKKÜR
Çiftçiler Birliği Başkanı Mehmet Nizam, Başbakan Ünal Üstel’i ziyaret etti.
Başbakan Ünal Üstel, Litvanya vatandaşı Rasa Zilevice ile ilgili süreç hakkında açıklamalarda bulundu...
“Rum tarafının hukuku siyasi bir silah olarak kullanmasına seyirci kalmayacağız”
Başbakan Ünal Üstel, KKTC’yi dijital çağa taşıyacak fiber optik projesinin saha çalışmasının başlayacağını açıkladı...
“KKTC’yi dijital çağa taşıyacak fiber optik projesinin saha çalışması başlıyor”