Yayınlanma tarihi: Kas 28, 2022

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, TÜRKİYE CUMHURİYETİ DIŞİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI YASİN EKREM SERİM, TC LEFKOŞA BÜYÜKELÇİSİ METİN FEYZİOĞLU VE BERABERİNDEKİ HEYETİ KABUL ETTİ

Başbakan Ünal Üstel kabulde yaptığı konuşmasında, sayın Yasin Ekrem Serim ve sayın Metin Feyzioğlu’na yeni görevlerinde başarılar dileyerek, Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı ve Lefkoşa elçiliği ile koordineli ve işbirliği içinde çalışmaya devam edileceğini belirtti. 

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Kas 23, 2022

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL’İN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de gençlerimizi tehdit eden uyuşturucu madde, alkol, sigara kullanımı gibi kötü alışkanlıklar ve teknolojinin yaygınlaşmasıyla ortaya çıkan bağımlılıklar bulunmaktadır. Genç nesillerin tüm bunlardan uzak durmasının ancak eğitim yoluyla mümkün olduğunu, ve tüm kötü alışkanlıklarla mücadelede hepimize görev düştüğü gibi en büyük görevin öğretmenlere düştüğü inancındayım.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Kas 22, 2022

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL’İN DR. SALİH MİROĞLU VE ÖZKER ÖZGÜR’Ü ANMA MESAJI

Değerli siyaset ve devlet adamlarımızdan Sayın Dr. Miroğlu ve Sayın Özgür’ün 17. ölüm yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Kas 21, 2022

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, GAZİANTEP KARKAMIŞ İLÇESİNDE MEYDANA GELEN HAİN TERÖR SALDIRISI DOLAYISIYLA BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI

Gaziantep Karkamış İlçesinde meydana gelen hain terör saldırısı sonucu içlerinde öğretmen ve öğrenci olan 3 kişinin hayatını kaybettiği, 2’si ağır 6 kişinin de yaralandığını derin bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Kas 20, 2022

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, TSK'NIN BAŞLATMIŞ OLDUĞU PENÇE KILIÇ HAVA HAREKATI NEDENİYLE MESAJ YAYIMLADI

Başbakan Ünal Üstel, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye ve Irak'ın kuzeyine başlattığı "Pençe Kılıç Hava Harekatı"nın Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sınır güvenliğini sağlamak, masum sivil insanlarımıza karşı yapılan hain terör saldırılarını önlemek ve terör örgütünü kaynağında yok etmek maksadıyla yapıldığını belirtti.

Devamını oku
First124125126127129131132133Last

«Aralık 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
24252627
Başbakan Üstel Rum–Lübnan anlaşması ile artan Rum silahlanmasını değerlendirdi.

Başbakan Üstel Rum–Lübnan anlaşması ile artan Rum silahlanmasını değerlendirdi.

 

Başbakan Üstel şunları vurguladı:

“Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin (GKRY), Lübnan ile imzaladığı Münhasır Ekonomik Bölge Sınırlandırma Anlaşması (MEB), KKTC’nin MEB’ini ihlal etmektedir ve KKTC Hükümeti olarak bu anlaşmayı reddediyoruz.”

 

Devamını oku
28
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: “NAMIK KEMAL LİSESİ KIBRIS TÜRK TARİHİDİR, İSMİ DE RUHU DA YAŞAYACAK”

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: “NAMIK KEMAL LİSESİ KIBRIS TÜRK TARİHİDİR, İSMİ DE RUHU DA YAŞAYACAK”

 

Başbakan Ünal Üstel, Namık Kemal Lisesi’nde yürütülen tadilat ve güçlendirme çalışmalarını yerinde inceleyerek, yürütülen projenin yalnızca bir bina yenilemesi değil, Kıbrıs Türk halkının eğitim mirasına sahip çıkma iradesi olduğunu vurguladı. Üstel, öğrencilerin güvenli, çağdaş ve güçlü bir eğitim ortamında öğrenim görmesinin hükümetin en temel önceliklerinden biri olduğunu ifade ederek, bu doğrultuda çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü söyledi.

 

Devamını oku
2930
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234