Başbakanlık Afet ve Acil Durum Komitesi Başkanı Hüseyin Cahitoğlu, Mersinlik bölgesinde devam eden yangının, rüzgarın şiddetlenmesiyle deniz tarafına kuzeye doğru yöneldiğini belirterek, duyarlı vatandaşlara ve sivil toplum kuruluşlarına, iş makinaları ve su tankerleri ile Mersinlik bölgesine gitmeye çağırdı.
Başbakan Ünal Üstel ile birlikte dün gece yangın bölgesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde gözlemleyip, bilgi aldıklarını aktaran Cahitoğlu, bugün de gün boyu bölgede olacağını söyledi.
Başbakan Ünal Üstel, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz ile GKK Komutanı Tümgeneral Zorlu Topaloğlu’ndan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Başbakan Ünal Üstel, ülkemizi ziyaret eden Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile biraraya geldi.
Başbakan Ünal Üstel, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı...
Başbakan Ünal Üstel' in mesajı şöyle;
Başbakan Ünal Üstel, Kıbrıs Türk halkı adına teşekkür ve kınama açıklamasında bulundu…
Başbakan Ünal Üstel’in açıklaması şöyle;
Başbakan Ünal Üstel, Lapta Huzurevi ve Gençlik Kampı Yolunda Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi
"HALKIMIZA VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTARAK ADANIN EN GÜZEL YOLLARINDAN BİRİNİ HAYATA GEÇİRİYORUZ"
Başbakan Ünal Üstel, Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı ile birlikte uzun süredir devam eden ve 2012 yılında ihalesi yapılmasına rağmen bugüne kadar hayata geçirilemeyen Lapta Huzurevi ve Gençlik Kampı Yolunda incelemelerde bulundu.
Başbakan Ünal Üstel, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı…
Başbakan Ünal Üstel’in mesajı şöyle;
“Bu gece idrak edeceğimiz Mevlid Kandili, Müslüman alemi için büyük bir manevi öneme sahiptir. Bu mübarek gecede, halkımızın dualarının kabul olmasını, kalplerimizin huzurla dolmasını temenni ediyorum.