Başbakan Ersan Saner, Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aksu, Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan ve heyetini kabul etti.
Başbakan Ersan Saner, göreve geldikleri günden itibaren ülkeyi daha iyiye taşımak, daha güzeli yaratmak adına tüm bakan ve milletvekilleriyle birlikte çok ciddi çalışma temposu içinde olduklarını ifade etti.
Başbakan Ersan Saner, 34. Miss Kuzey Kıbrıs güzelleri Necmiye Talaş, Fatma Uzunoğulları ve Günay Mimar ile 23. Bay Kuzey Kıbrıs birincisi Mehmet Vahip Ağzade’yi kabul etti.
Başbakan Saner, Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği ile Kepez ve Akdeniz Belediyeler Birliği’nin ortak çalışmalar yaptığını görmenin memnuniyet verici olduğunu söyledi.
Başbakan Ersan Saner, siyasi yaşamının belediyecilikle başladığını anımsatarak, yerel yönetimlerin, merkezi yönetimden farklı olarak halkla direkt temas ettiğini, yerel yönetimlerde tecrübe ve bilgi paylaşımının önemli olduğunu belirtti.
Başbakan Ünal Üstel, Yeni Maraş Sağlık Merkezi açılış törenine katıldı...
SAĞLIKTA ÖNEMLİ ADIM; YENİ MARAŞ SAĞLIK MERKEZİ HİZMETE GİRDİ
Hükümetten tarihi çifte adım: Asgari ücrette yeni dönem ve sağlıkta önemli düzenleme
Hükümet, çalışma hayatı ve sağlık alanında uzun yıllardır tartışma konusu olan iki önemli konuda tarihi adımlar attı. Asgari ücrette yıllardır süregelen adaletsizlik sona erdirilirken, sosyal sigorta emeklileri ve bazı sosyal yardımlardan yararlanan vatandaşlar için ilaç katkı payı uygulaması da tamamen kaldırıldı.
Başbakan Ünal Üstel, Kıbrıs Rum Yönetimi’nin başka ülkelere askeri üs vermesi ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi Lideri Nikos Hristodulidis’in son açıklamaları ile ilgili değerlendirmede bulundu...
Üstel: "Adada Kalıcı Barış, Egemen Eşitlikten Geçer: KKTC’nin Hukuku, Haysiyeti ve Devleti Vardır!"