Yayınlanma tarihi: Nis 7, 2021

BAŞBAKAN ERSAN SANER, TÜRK YILDIZLARINA AİT UÇAĞIN DÜŞMESİYLE ŞEHİT OLAN PİLOT İÇİN BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Başbakan Ersan Saner, Türk yıldızlarına ait uçağın düşmesiyle şehit olan pilot için başsağlığı diledi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Nis 3, 2021

BAŞBAKAN ERSAN SANER KKTC’NİN İLK BAŞBAKANI ÇAĞATAY’IN ANMA TÖRENİNE KATILDI

KKTC’nin ilk başbakanı olan merhum devlet adamı Mustafa Çağatay, 32’nci ölüm yıl dönümünde kabri başında anıldı.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Nis 2, 2021

BAŞBAKAN ERSAN SANER KKTC'DEN AYRILAN FUAT OKTAY'I UĞURLADI

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, gala gösteriminin ardından KKTC’den ayrıldı.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Nis 2, 2021

BAŞBAKAN ERSAN SANER “BİR ZAMANLAR KIBRIS” DİZİSİNİN GALA GECESİNE KATILDI

Başbakan Ersan Saner  “Bir Zamanlar Kıbrıs" dizisinin gala gecesine katıldı.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Nis 1, 2021

GÜVERCİNLİK'TE KURULACAK "KKTC BÜYÜK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ” TANITIMI YAPILDI

 Başbakan Ersan Saner ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın katılımıyla, Güvercinlik’te kurulacak “KKTC Büyük Organize Sanayi Bölgesi” tanıtımı yapıldı.

Devamını oku
First237238239240242244245246Last

«Aralık 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
24252627
Başbakan Üstel Rum–Lübnan anlaşması ile artan Rum silahlanmasını değerlendirdi.

Başbakan Üstel Rum–Lübnan anlaşması ile artan Rum silahlanmasını değerlendirdi.

 

Başbakan Üstel şunları vurguladı:

“Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin (GKRY), Lübnan ile imzaladığı Münhasır Ekonomik Bölge Sınırlandırma Anlaşması (MEB), KKTC’nin MEB’ini ihlal etmektedir ve KKTC Hükümeti olarak bu anlaşmayı reddediyoruz.”

 

Devamını oku
28
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: “NAMIK KEMAL LİSESİ KIBRIS TÜRK TARİHİDİR, İSMİ DE RUHU DA YAŞAYACAK”

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: “NAMIK KEMAL LİSESİ KIBRIS TÜRK TARİHİDİR, İSMİ DE RUHU DA YAŞAYACAK”

 

Başbakan Ünal Üstel, Namık Kemal Lisesi’nde yürütülen tadilat ve güçlendirme çalışmalarını yerinde inceleyerek, yürütülen projenin yalnızca bir bina yenilemesi değil, Kıbrıs Türk halkının eğitim mirasına sahip çıkma iradesi olduğunu vurguladı. Üstel, öğrencilerin güvenli, çağdaş ve güçlü bir eğitim ortamında öğrenim görmesinin hükümetin en temel önceliklerinden biri olduğunu ifade ederek, bu doğrultuda çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü söyledi.

 

Devamını oku
2930
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234