Yayınlanma tarihi: Oca 15, 2021

BAŞBAKAN ERSAN SANER KORONAVİRÜS AŞISI OLDU

Başbakan Ersan Saner aşı olduktan sonra  yaptığı açıklamada, TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Okta ve TC Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya teşekkür etti.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Oca 15, 2021

BASBAKAN ERSAN SANER ÖZGÜRLÜK MÜCADELESİ LİDERİ DR. KÜÇÜK 'ÜN 37. ÖLÜM YILDÖNÜMÜ ANMA TÖRENİNE KATILDI

Özgürlük Mücadelesi Lideri Dr. Fazıl Küçük, 37’inci ölüm yıldönümünde Dr. Fazıl Küçük Anıtı’nda düzenlenen törenle  anıldı.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Oca 14, 2021

BAŞBAKAN ERSAN SANER İLE SAĞLIK BAKANI PİLLİ, SİNOVAC AŞISI İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Başbakan Ersan Saner, sabah 03.00’te Türkiye Cumhuriyeti’nden KKTC’ye 20 bin doz Sinovac marka aşının ulaştığını söyleyerek, “Bugün KKTC için önemli bir gündür” dedi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Oca 13, 2021

BAŞBAKAN ERSAN SANER,KURUCU CUMHURBAŞKANI DENKTAŞ'IN 9'UNCU ÖLÜM YIL DÖNÜMÜ ANMA TÖRENİNE KATILDI

Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş ölümünün 9’uncu yıl dönümünde Rauf Raif Denktaş Anıtı’nda düzenlenen törenle anıldı.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Oca 9, 2021

BAŞBAKAN ERSAN SANER KKTC TÜM ADIYAMANLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ BAŞKANI SUPHİ ASİLTÜRK VE BERABERİNDEKİ HEYETİ KABUL ETTİ

Başbakan Ersan Saner, “ Ülkemiz içerisinde hep birlikte çalışarak hep birlikte üreterek inanıyorum ki çok ciddi yeni açılımların Kuzey Kıbrıs Cumhuriyetinde gerçekleşebileceğini düşünüyorum” dedi.

Devamını oku
First253254255256258260261262Last

«Aralık 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
24252627
Başbakan Üstel Rum–Lübnan anlaşması ile artan Rum silahlanmasını değerlendirdi.

Başbakan Üstel Rum–Lübnan anlaşması ile artan Rum silahlanmasını değerlendirdi.

 

Başbakan Üstel şunları vurguladı:

“Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin (GKRY), Lübnan ile imzaladığı Münhasır Ekonomik Bölge Sınırlandırma Anlaşması (MEB), KKTC’nin MEB’ini ihlal etmektedir ve KKTC Hükümeti olarak bu anlaşmayı reddediyoruz.”

 

Devamını oku
28
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: “NAMIK KEMAL LİSESİ KIBRIS TÜRK TARİHİDİR, İSMİ DE RUHU DA YAŞAYACAK”

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: “NAMIK KEMAL LİSESİ KIBRIS TÜRK TARİHİDİR, İSMİ DE RUHU DA YAŞAYACAK”

 

Başbakan Ünal Üstel, Namık Kemal Lisesi’nde yürütülen tadilat ve güçlendirme çalışmalarını yerinde inceleyerek, yürütülen projenin yalnızca bir bina yenilemesi değil, Kıbrıs Türk halkının eğitim mirasına sahip çıkma iradesi olduğunu vurguladı. Üstel, öğrencilerin güvenli, çağdaş ve güçlü bir eğitim ortamında öğrenim görmesinin hükümetin en temel önceliklerinden biri olduğunu ifade ederek, bu doğrultuda çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü söyledi.

 

Devamını oku
2930
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234