Başbakan Ersan Saner, e-devlet kapsamında devreye girecek portalla vatandaşların bütün işlemlerini evlerinden yapabileceğini söyledi.
Başbakan Ersan Saner, bugün 2. doz aşısını yaptırmak üzere hastaneye geldiğini belirterek Sağlık Bakanı, Lefkoşa Hastanesi Başhekimi ve tüm sağlık çalışanlarına Covid-19 sürecinde verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
KKTC’ye gerçekleştirdiği iki günlük ziyareti tamamlayan Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, akşam saatlerinde adadan ayrıldı.
Fuat Oktay’a ziyareti sırasında, Başbakan Ersan Saner, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri ile Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ünal Üstel de eşlik etti.
Anlaşmalara imzalar, Sayıştaylık’ta gerçekleştirilen törende, Başbakan Ersan Saner ile TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’ın huzurunda atıldı.
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, AZERBAYCAN BAŞBAKANI ALİ ASADOV İLE TARİHİ BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİ
"İLİŞKİLERİMİZ HER GEÇEN GÜN GÜÇLENİYOR"
Hükümet, sendikaların önerdiği maddelerin dikkate alınarak, hazırlanan yeni tasarının bugün Mecliste görüşüleceğini açıkladı…
“TASARININ, GENİŞ BİR MUTABAKATLA HERKESİN ÜZERİNDE UZLAŞABİLECEĞİ ŞEKİLDE GEÇİRİLMESİ HEDEFİNDEYİZ”
Üstel: “AB kurumlarını, Kıbrıs Türk halkının haklarına, iradesine ve eşit statüsüne saygı göstermeye davet ediyoruz"
Başbakan Ünal Üstel, Avrupa Parlamentosu Dış İlişkiler Komitesi tarafından kabul edilen son Türkiye raporunda Kıbrıs Türk halkına ilişkin değerlendirmelere yönelik yazılı açıklamada bulundu.
KKTC Başbakanı Üstel, ADF'de Kıbrıs Türkü'nün yaşadıklarını dünyaya anlattıklarını söyledi
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ünal Üstel, Antalya Diplomasi Forumu'nun (ADF), ülkesi açısından çok önemli ve kendileri için dünyaya açılan kapı olduğunu, Kıbrıs konusunu anlatma fırsatı bulduklarını söyledi.
Başbakan Üstel Antalya Diplomasi Forumu 2026’ya ilişkin değerlendirmelerde bulundu
"Antalya Diplomasi Forumu'nda verilen mesajlar ve kurulan temaslar geleceğin şekillendirilmesinde önemli rol oynayacak"