Protokole Başbakan Ünal Üstel ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz imza koydu.
Başbakan Ünal Üstel, Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği’ni ziyaret ederek, Başkan Celal Bayar ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüş alış verişinde bulundu
Büyük Türk Milleti’nin, İşgale, esarete ve teslimiyete karşı, kükreyişi, haykırışı olan 30 Ağustos zaferini bir kez daha selamlıyorum.
Başbakan Ünal Üstel, muhaceret cezasına düşenler için ceza indirimi öngören Yabancılar ve Muhaceret (Değişiklik) Yasası’nda, uygulamada yaşanan bazı mağduriyetler nedeniyle yeniden düzenlemeye gidildiğini açıkladı.
Başbakan Ünal Üstel, KKTC’de temaslarda bulunan Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu kabul etti.
Başbakan Ünal Üstel, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı...
Başbakan Ünal Üstel' in mesajı şöyle;
Başbakan Ünal Üstel, Kıbrıs Türk halkı adına teşekkür ve kınama açıklamasında bulundu…
Başbakan Ünal Üstel’in açıklaması şöyle;
Başbakan Ünal Üstel, Lapta Huzurevi ve Gençlik Kampı Yolunda Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi
"HALKIMIZA VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTARAK ADANIN EN GÜZEL YOLLARINDAN BİRİNİ HAYATA GEÇİRİYORUZ"
Başbakan Ünal Üstel, Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı ile birlikte uzun süredir devam eden ve 2012 yılında ihalesi yapılmasına rağmen bugüne kadar hayata geçirilemeyen Lapta Huzurevi ve Gençlik Kampı Yolunda incelemelerde bulundu.
Başbakan Ünal Üstel, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı…
Başbakan Ünal Üstel’in mesajı şöyle;
“Bu gece idrak edeceğimiz Mevlid Kandili, Müslüman alemi için büyük bir manevi öneme sahiptir. Bu mübarek gecede, halkımızın dualarının kabul olmasını, kalplerimizin huzurla dolmasını temenni ediyorum.
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, KKTC TAEKWONDO MİLLİ TAKIMINI KABUL ETTİ
Başbakan Ünal Üstel, İskoçya’da düzenlenen GTF Dünya Şampiyonası’nda 41 madalya kazanarak genel klasmanda ikinci olan KKTC Taekwondo Milli Takımı sporcularını Başbakanlık Şeref Salonu’nda kabul etti.