KKTC–Türkiye ilişkileri, Kıbrıslı Türkler için yaşamsaldır”
“İktisadi ve Mali İş Birliği Anlaşması kapsamında önemli adımlar atmayı hedefliyoruz”
“Biz laf değil, iş üreten bir anlayışı temsil ediyoruz”
Başbakan Ünal Üstel, 2022-2026 döneminde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne kazandırılan projeler ve icraatları kamuoyu ile paylaştı. “Halka Hizmet Yolunda Dört Yıl” başlıklı basın toplantısında konuşan Üstel, Mayıs 2022’de göreve geldiklerini ifade ederek, “3 yıl 8 ayı geride bıraktık. Hedeflerimize doğru kararlılıkla ilerliyoruz” dedi.
“KIBRIS TÜRKÜ VAR OLMA MÜCADELESİNDE EN BÜYÜK DESTEĞİ HER ZAMAN ANA VATAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NDEN ALMAKTA”
Başbakan Ünal Üstel, Güzelyurt Belediyesi ile Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilen Güzelyurt Meslek Edindirme Merkezi açılış törenine katıldı.
Törende bir konuşma yapan Üstel, dördüncü yılına giren hükümetin önce siyasi istikrarı sağlayıp, halkın ihtiyaçları doğrultusunda projeleri hayata geçirdiğini belirterek, 2012'den yarım kalan projeleri dahi tamamladıklarını söyledi.
ARAMA ÇALIŞMALARINDA BULUNAN İKİ NAAŞIN KİMLİĞİ BELİRLENDİ, YENİ BİR NAAŞA DAHA ULAŞILDI
Girne açıklarında yaşanan gemi faciasının ardından sürdürülen arama çalışmaları kapsamında, hafta sonu bulunan iki naaş üzerinde yapılan DNA çalışmaları tamamlandı. Naaşlardan birinin henüz 5 yaşındaki Mehmet Asaf Biçer’e, diğerinin ise Nihat Pancar’a ait olduğu belirlendi.
Başbakan Ünal Üstel, Devlet Laboratuvarı’nın yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı...
“Yeni Devlet Laboratuvarı Dünya Standartlarında”
Üstel: “Söz uçar, eser kalır sözünden yola çıktık ve eserlerimizle ülkemize mühür vurduk”
“Biz hiçbir sözümüzü havada bırakmadık”
BİR NAAŞA DAHA ULAŞILDI
Girne açıklarında yaşanan gemi kazasının ardından başlatılan arama çalışmaları neticesinde bir naaşa daha ulaşıldı.
Girne açıklarında yaşanan gemi kazasının ardından sürdürülen arama çalışmaları neticesinde bugün bir naaşa daha ulaşılmıştır.