Yayınlanma tarihi: Kas 29, 2023

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL DOĞAN TÜRK BİRLİĞİ TESİSİNİ YERİNDE İNCELEDİ

Başbakan Ünal Üstel,  Girne’de bulunan Doğan Türk Birliği tesisini yerinde inceleyerek Doğan Türk Birliği Kulüp Başkanı Bayar Piskobulu’dan bilgi aldı.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Kas 22, 2023

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: “SPORA YATIRIMLARIMIZ SÜRECEK”

Başbakan Ünal Üstel, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Başkanı Necati Özsoy ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul ederek görüştü. Başbakan Ünal Üstel’e kabülünde spordan da sorumlu Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu eşlik etti.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Kas 22, 2023

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, KIBRIS TMT MÜCAHİTLER DERNEĞİ’Nİ KABUL ETTİ

Başbakan Ünal Üstel, yüzyıllar öncesinde başlayan mücadelelerinin, bağımsızlık, egemenlik ve özgürlük içinde KKTC’nin kurulmasıyla tamamlandığına vurgu yaparak, anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nin her zaman yanlarında olduğunu ve bugün de birlikte hareket ettiklerini ifade etti.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Kas 20, 2023

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL BOSNA HERSEK ZİYARETİNE İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

Başbakan Ünal Üstel, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu ve Türk Tarih Kurumu’nun daveti üzerine şeref konuğu olarak katıldığı “2. Yabancılara Türkçe Öğretiminde Yaşanan Sorunlar Çalıştayı” için bulunduğu Bosna Hersek’teki programını tamamlayarak yurda döndü.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Kas 20, 2023

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, TÜRKİYE CUMHURİYETİ SARAYBOSNA BÜYÜK ELÇİSİ'NE ZİYARETTE BULUNDU

Devamını oku
First5758596062646566Last

«Ağustos 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2829
Başbakan Ünal Üstel, Yeni Maraş Sağlık Merkezi açılış törenine katıldı...

Başbakan Ünal Üstel, Yeni Maraş Sağlık Merkezi açılış törenine katıldı...

SAĞLIKTA ÖNEMLİ ADIM; YENİ MARAŞ SAĞLIK MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

Devamını oku
3031
Hükümetten tarihi çifte adım: Asgari ücrette yeni dönem ve sağlıkta önemli düzenleme

Hükümetten tarihi çifte adım: Asgari ücrette yeni dönem ve sağlıkta önemli düzenleme

Hükümet, çalışma hayatı ve sağlık alanında uzun yıllardır tartışma konusu olan iki önemli konuda tarihi adımlar attı. Asgari ücrette yıllardır süregelen adaletsizlik sona erdirilirken, sosyal sigorta emeklileri ve bazı sosyal yardımlardan yararlanan vatandaşlar için ilaç katkı payı uygulaması da tamamen kaldırıldı.

 

Devamını oku
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567