Büyük Türk Milleti’nin, İşgale, esarete ve teslimiyete karşı, kükreyişi, haykırışı olan 30 Ağustos zaferini bir kez daha selamlıyorum.
Başbakan Ünal Üstel, muhaceret cezasına düşenler için ceza indirimi öngören Yabancılar ve Muhaceret (Değişiklik) Yasası’nda, uygulamada yaşanan bazı mağduriyetler nedeniyle yeniden düzenlemeye gidildiğini açıkladı.
Başbakan Ünal Üstel, KKTC’de temaslarda bulunan Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu kabul etti.
Güney Kıbrıs’ta, KKTC’ye yatırım yapanlara karşı başlatılan tutuklamalar, Başbakan Ünal Üstel başkanlığında yapılan kapsamlı bir değerlendirme toplantısında ele alındı.
Başbakan Ünal Üstel: “İnanıyorum ki, çok kısa sürede, kktc’nin enerji sorunu tarih olacak”
ARAMA ÇALIŞMALARINDA BULUNAN İKİ NAAŞIN KİMLİĞİ BELİRLENDİ, YENİ BİR NAAŞA DAHA ULAŞILDI
Girne açıklarında yaşanan gemi faciasının ardından sürdürülen arama çalışmaları kapsamında, hafta sonu bulunan iki naaş üzerinde yapılan DNA çalışmaları tamamlandı. Naaşlardan birinin henüz 5 yaşındaki Mehmet Asaf Biçer’e, diğerinin ise Nihat Pancar’a ait olduğu belirlendi.
Başbakan Ünal Üstel, Devlet Laboratuvarı’nın yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı...
“Yeni Devlet Laboratuvarı Dünya Standartlarında”
Üstel: “Söz uçar, eser kalır sözünden yola çıktık ve eserlerimizle ülkemize mühür vurduk”
“Biz hiçbir sözümüzü havada bırakmadık”
BİR NAAŞA DAHA ULAŞILDI
Girne açıklarında yaşanan gemi kazasının ardından başlatılan arama çalışmaları neticesinde bir naaşa daha ulaşıldı.